Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope veiligheidsbrillen met logo online kopen

Goede oogbescherming is essentieel om uw kostbare ogen en uw medewerkers te beschermen. Een belangrijk onderdeel van de veiligheid op de werkplek dat de ogen beschermt tegen oogletsel en verwondingen. Van bolle bril of lasbril voor het dagelijkse werk tot speciale bril voor veeleisende omstandigheden, wij hebben het. Zo dragen we bij aan een veiligere werkomgeving in uw bedrijf.

Veiligheidsbrillen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde veiligheidsbrillen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare veiligheidsbrillen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken veiligheidsbrillen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele veiligheidsbrillen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken veiligheidsbrillen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bij een veiligheidsbril kopen komt dus het een en ander kijken.

Oogbescherming kopen? Check deze tips Risico’s: tegen welke risico’s moet de veiligheidsbril beschermen? Zoals eerder te lezen kan een bril beschermen tegen straling, mechanische risico’s en chemische risico’s. Bekijk dus goed of de bril hier tegen bestand is tegen welke risico’s moet de veiligheidsbril beschermen?

Zoals eerder te lezen kan een bril beschermen tegen straling, mechanische risico’s en chemische risico’s. Bekijk dus goed of de bril hier tegen bestand is Frequentie van gebruik: gaat het om een bril voor dagelijks gebruik?

Dan is naast de veiligheid ook comfort belangrijk. Wet- en regelgeving: de overheid en Arbo stellen eisen aan het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, dus ook aan veiligheidsbrillen. Er zijn dan ook verschillende EN-regelgevingen die hier van toepassing zijn. Zo vermeldt de EN 166 de basiseigenschappen zoals minimale stevigheid en optische kenmerken. Maar er zijn ook specifieke normen zoals de EN 169 , EN 170 en EN 207 . Bekijk dus goed wat van toepassing is. Soort licht: Bijvoorbeeld blauw licht als TL buizen die vaak gebruikt worden in magazijnen. Een bril met gele glazen beschermt en geeft comfortabel zicht bij dit soort verlichting.