Kleur
Prijs

t/m

Tandenborstels bedrukken met logo en online kopen

Waarom gebruik je tandenstokers? Zorg ervoor dat u voedselresten verwijdert. Maar het is niet zeker dat ze de tandplak ook daadwerkelijk verwijderen. Wel is de juiste vorm belangrijk: die van een driehoek. De platte kant van de bestuurder moet naar het tandvlees zijn gericht.

Combineer een frisse wind met reclame voor uw bedrijf met onze tandenstokers. De producten kunnen allemaal worden bedrukt met uw logo, zodat u uw merk- of bedrijfsnaam kunt associëren met een zorgzame uitstraling.

Tandenstokers bedrukken

Tandenstokers, een praktisch reclamemedium! Tandenstokers zijn vaak erg handig als accessoire aan tafel. Iedereen kent het gevoel als stukjes eten tussen de tanden komen. Dit gebeurt vaak vooral bij het eten van vleesgerechten en het genieten van fruit. Tandenstokers helpen om deze vervelende plagen uit de nauwe interdentale ruimtes te verwijderen. Het is daarom een ​​goede gewoonte om tandenstokers klaar te hebben voor de maaltijden. Dit geldt vooral bij warme maaltijden. Restaurants zonder tandenstokers zijn praktisch ondenkbaar. Dit feit blijkt een goedkope advertentiemogelijkheid te zijn. Tandenstokers bedrukken;Want tandenstokers zijn ook uitstekend te gebruiken als reclamemateriaal. het doosje waarin de tandenstokers zitten kan bedrukt worden met een logo. logo's en motieven kunnen ook als reclamedruk worden gebruikt. Op deze manier kunt u voor elk restaurant een individueel advertentiemateriaal maken.

Tandenstokers als promotieartikelen

Tandenstokers die op deze manier worden gebruikt, zijn voor een groot deel relatiegeschenken. Klanten krijgen een prettige service in de vorm van relatiegeschenken. Tandenstokers zorgen voor een goedkope maar effectieve vorm van klantenservice. Tandenstokers kunnen ook op grote schaal als promotieartikel worden gebruikt. De kosteneffectiviteit van het tandenstoker-promotieartikel maakt grootformaat reclamecampagnes voor iedereen mogelijk. De tandenstokers kunnen gemakkelijk worden opgeborgen. Omdat de verpakkingseenheden klein zijn. Het lichte gewicht van tandenstokers maakt ze ook tot een reclamemedium met eenvoudige opbergmogelijkheden. De promotionele tandenstoker is al tientallen jaren beproefd en getest. Het gaat zelfs zo ver dat de afwezigheid van tandenstokers als negatief wordt ervaren. Het aanbieden van tandenstokers als service voor de gasten is een absolute must voor elk restaurant.

Uw merkambassadeur: tandenstokers

Velen zijn zich niet eens bewust van de advertentiemogelijkheden van tandenstokers. Maar het is een feit dat het promotieartikel van de tandenstoker behoorlijk goede reclamemogelijkheden met zich meebrengt. Bijna elke gast merkte de gedrukte letters tijdens hun verblijf op. Op deze manier kunnen de naam en het logo van het restaurant gemakkelijk worden onthouden. Net als luciferboekjes, kunnen tandenstokersnotitieboekjes ook als kleine souvenirs mee naar huis worden genomen.