Kleur
Prijs

t/m

Merk

Slippers bedrukken met logo en online kopen

Graveer je een spiegel voor je trouwe zakenpartners? Waarom niet! Spiegels zijn altijd welkom. Veel mensen kijken graag meerdere keren per dag in de spiegel om te zien of ze er nog representatief uitzien, bijvoorbeeld na een wandeling in de wind of regen. TBTB.nl kan een spiegel bedrukken die zeker goed gebruik zal maken van uw zakelijke relaties. Ze kunnen de bedrukte spiegel thuis gebruiken, maar ze kunnen hem ook makkelijk meenemen. Bij het graveren van een spiegel met de naam of het logo van het bedrijf gaan wij volledig uit van uw wensen en eisen. Zo bieden we altijd een gepersonaliseerd relatiegeschenk aan.

Spiegels bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde spiegels bedrukkenvalt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare spiegels bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Spiegels met logo. Wat kun je drukken?

Diverse spiegels kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Rietje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze spiegels met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van spiegels. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte spiegels. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte spiegels. Je bestelt alle denkbare bedrukte spiegels hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier spiegels laten bedrukken.

Relatiegeschenken spiegels. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele spiegels relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken spiegels bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.