Kleur
Prijs

t/m

MerkSlippers bedrukken met logo en online kopen

Op zoek naar giveaways die perfect passen bij de uitstraling van uw schoonheidssalon of saunastudio? Ga voor een natuurlijke look met slippers in kurkdesign, of bedruk strandslippers met uw logo voor het ultieme vakantiegevoel! Of het nu gaat om de pantoffels met uw bedrijfsnaam in één kleur geschreven of het hele oppervlak met full colour bedrukking.

Laat slippers bedrukken

De meeste mensen die geïnteresseerd zijn in het laten bedrukken van slippers willen de slippers zelf in hun eigen huis dragen. slippers maken immers deel uit van de huisoutfit en weerspiegelen dus ideaal de eigen smaak en persoonlijkheid van de drager. Het bedrukken van Slippers. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte slippers. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte slippers. Je bestelt alle denkbare bedrukte slippers hier bij TBTB relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier slippers laten bedrukken.

Tot een paar jaar geleden kon je alleen kiezen tussen verschillende slippers, kleuren en patronen. Ondertussen zijn er echter steeds meer retailers die ook bedrukking op slippers aanbieden. Zo geef je je slofjes bijvoorbeeld je eigen naam, een mooi patroon of een foto en maak je de schoenen iets heel speciaals . Bij het bedrukken of ontwerpen van de slippers worden de volgende 3 technieken gebruikt: zeefdruk, transferdruk en borduren.

Gepersonaliseerde slippers. Wat mogen ze kosten?

Individueel ontworpen slippers zijn een bijzonder ongebruikelijk cadeau-idee dat voor verschillende gelegenheden kan worden gebruikt. Gepersonaliseerde slippers zijn bijvoorbeeld erg populair als cadeau om in te trekken. De unieke slippers zijn ook een geweldig idee voor een verjaardag of jubileum. Vooral als de ontvanger een gezworen wellnessfan is, zal hij zeker uitkijken naar de zachte slippers met zijn eigen naam of een kleine foto. Bedrukte slippers worden ook zeer goed ontvangen als pensionschoenen , die in hun eigen huis aan de bezoekers ter beschikking worden gesteld. De waarde van een gepersonaliseerde slippers en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare slippers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken slippers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele slippers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken slippers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Slippers met logo. Wat kun je drukken?

Diverse slippers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale slipper met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze slippers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.