Kleur
Prijs

t/m

Merk

Slippers bedrukken met logo

Slippers bedrukken met logo voor in de badkamer of vakantie. Wij kunnen slippers bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Ook voor lippenbalsem en handdoeken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Slippers bedrukken en online kopen.

De meeste mensen die geïnteresseerd zijn in het laten bedrukken van slippers willen de slippers zelf in hun eigen huis dragen. Slippers maken namelijk deel uit van de huisoutfit en weerspiegelen dus ideaal de eigen smaak en persoonlijkheid van de drager. Het bedrukken van Slippers. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte slippers. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte slippers. Je bestelt alle denkbare bedrukte slippers hier bij TBTB-relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier slippers laten bedrukken.

Tot een paar jaar geleden kon je alleen kiezen tussen verschillende slippers, kleuren en patronen. Ondertussen zijn er echter steeds meer retailers die ook bedrukking op slippers aanbieden. Zo geef je je slofjes bijvoorbeeld je eigen naam, een mooi patroon of een foto en maak je de schoenen iets heel speciaals. Bij het bedrukken of ontwerpen van de slippers worden de volgende 3 technieken gebruikt: zeefdruk, transferdruk en borduren.

Bedrukte slippers voor je bedrijf?

Individueel ontworpen slippers zijn een bijzonder ongebruikelijk cadeau-idee dat voor verschillende gelegenheden kan worden gebruikt. Gepersonaliseerde slippers zijn bijvoorbeeld erg populair als cadeau om in te trekken. De unieke slippers zijn ook een geweldig idee voor een verjaardag of jubileum. Vooral als de ontvanger een gezworen wellness fan is, zal hij zeker uitkijken naar de zachte slippers met zijn eigen naam of een kleine foto. Bedrukte slippers voor je bedrijf worden ook zeer goed ontvangen als drukte slippers, die in hun eigen huis aan de bezoekers ter beschikking worden gesteld. De waarde van een gepersonaliseerde slippers en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare slippers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken slippers custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken slippers custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken slippers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Slippers met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse slippers met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale slipper met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze slippers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Slippers met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.