Kleur
Prijs

t/m

Merk

Shampoo bedrukken met logo

Shampoo bedrukken met logo voor je bedrijf of op reis. Wij kunnen shampoo bedrukken vanaf 100 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor douchegels en zonnebrand ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Shampoo bedrukken en online kopen.

U bent op zoek naar shampoo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. TBTB Relatiegeschenken heeft vele modellen flesjes en tubes hand en shampoo net als conditioner die allemaal bedrukt kunnen worden met uw eigen logo. Onze flesjes en tubes met logo zijn verkrijgbaar in diverse soorten, formaten en prijzen, zo is er altijd wel een model dat bij uw organisatie past.

Shampoo laten bedrukken: individueel ontwerp Of het nu gaat om tubes, flessen of geschenksets, bij TBTB.nl bedrukken we shampoo volgens je ontwerp. Dankzij verschillende druktechnieken heeft u de mogelijkheid om shampoo promotieartikelen individueel te laten ontwerpen. Zo kunnen we het etiket op de voor- en achterkant van flesjes of tubes verwerken met offset digitaal printen. U ontvangt shampoo met een opdruk in sterke kleuren die uw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen. Sommige bedrijven die shampoo met een logo nemen, kiezen voor tampondruk op de tube. Natuurlijk verfijnen we ook cadeauverpakkingen met shampoo en douchegel als relatiegeschenk.

Shampoo relatiegeschenken: geef nieuwe klanten en trouwe leden cadeaus

Als u een Shampoo met logo neemt, bereikt u, afhankelijk van de doelgroep, welkome reclame-effecten in hotels of privébadkamers. De individuele vormgeving van uw shampoo reclamemateriaal komt het beste tot zijn recht tijdens het dagelijkse douchen van uw klanten. Ook kunt u douchegels laten bedrukken voor spa's en fitnessclubs om nieuwe klanten aan te trekken. Of geef als bedankje shampoo met opdruk weg aan trouwe leden en abonnees. U kunt van sommige klanten verwachten dat ze uw douchegel weggeefacties meenemen wanneer ze reizen of naar strandresorts gaan. Zo krijgen uw shampoo- en wellness sets extra aandacht.

Shampoo met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.