Kleur
Prijs

t/m

Pillendoosjes bedrukken met logo

Pillendoosjes bedrukken met logo voor klanten of voor uw personeel. We kunnen pillendoosjes bedrukken vanaf 100 stuks bedrukken we met logo of naam. Ook voor EHBO-sets met logo en borstels ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Pillendoosjes bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde pillendoosjes bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken., persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare pillendoosjes bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Pillendoosjes met logo goedkoop laten bedrukken.

Pillendoosjes als een praktisch geschenk Iedereen die ooit een pil heeft geslikt, weet hoe geweldig het is om een ​​pillendoosje te hebben. Print daarom de pillendoos. Leuk voor medicijnen, maar pillendoosjes met logo's zijn ook prima voor bijvoorbeeld vitaminepillen. Ze weet hoeveel pillen je nog per dag moet slikken. Bekijk alle soorten en maten en plaats snel je bestelling, want we hebben weer een mooie aanbieding voor klanten om te bestellen! Diverse pillendoosjes met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normaal pillendoosje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze pillendoosjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte pillendoosjes voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte pillendoosjes. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte pillendoosjes voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte pillendoosjes hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier pillendoosjes laten bedrukken.

Relatiegeschenken pillendoosjes custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken pillendoosjes custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken pillendoosjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Welke medicijndozen met logo leveren we? We kunnen veel verschillende medicijncontainers bedrukken. Hoeveel cursussen heb je nodig? We hebben dozen met 3 vakken, maar kunnen er ook 4 of meer hebben. Ook handig is het pillendoosje met het logo voor elke dag van de week. We kunnen een 7-vaks roterende pillendoos bedrukken. Zo klik je in een mum van tijd door naar de volgende dag. Een pillendoosje printen om mee te nemen? Hoe handig is het om een ​​standaard waterfles te hebben? Hiervoor hebben we de combinatie van een doos met een fles.

Medicijndoos bedrukt met uw logo of slogan

De bedrukking is afhankelijk van het materiaal en de vorm. We bedrukken uw pillendoos altijd met de geschiktste druktechniek, geselecteerd door onze experts. Kan op de meeste dozen afdrukken. In sommige gevallen is het niet mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam op het product te drukken. Dankzij onze gratis logo service kunt u altijd het beste resultaat verwachten. Wanneer nodig zetten ze uw geüploade bestand om in een zo scherp mogelijke versie van uw logo of bedrijfsnaam. We hebben uw goedkeuring nodig voordat we gaan printen. Dit doen we met een digitaal proef dat we u per e-mail toesturen.

Pillendoosjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.