Kleur
Prijs

t/m

Merk

Nagelvijlen bedrukken met logo en online kopen

Maak nagels perfect met je nagelvijl bij TBTB kun je de nagelvijl bedrukken met je logo of je tekst. Om uw naamsbekendheid op te bouwen door uw nagels te vijlen. Dit kan handig zijn als je een nagelstudio hebt of een vraag of advies hebt neem dan contact met ons op, mail info@tbtb.nl of bel 029 773002

Nagelvijlen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde nagelvijlen bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare nagelvijlen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken nagelvijlen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele nagelvijlen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken nagelvijlen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.