Kleur
Prijs

t/m

Nagelvijlen bedrukken met logo en online kopen

Kleine naaisetjes die in tassen, in het dashboardkastje van de auto of in de kofferbak kunnen worden opgeborgen, zijn hulpmiddelen die in veel situaties erg handig kunnen zijn. Naaisetjes bedrukken met logoprint: bied uw klanten de promotionele artikelen die ze echt nodig hebben. Bedrukte naaisetjes behoren ook tot de standaarduitrusting in de salons.Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen, een e-mail sturen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

Naaisetjes bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde naaisetjes bedrukkenvalt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare naaisetjes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken naaisetjes. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele naaisetjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken naaisetjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Naaisets met eigen logo

De meeste vrouwen houden van kleding en zijn creatief. Naaipakketten bedrukken voor uw relaties. Deze praktische naaisetjes zijn compact en daardoor makkelijk te vervoeren. Bedrukte naaisetjes blijven plakken! TBTB heeft medewerkers die al jaren bezig zijn met het bedrukken van naaisetjes. Printen zorgt voor een langer geheugen voor uw bedrijf. Alle naaipakketten zijn ook onbedrukt te bestellen.

Naaisets met logo voor zakelijke relaties

TBTB heeft een breed scala van naaigerei. Naaipakketten zijn te bestellen in verschillende soorten, kleuren en maten. Kies bijvoorbeeld voor dit naaipakket.

Bestel snel en eenvoudig je cadeau

Bij TBTB is het mogelijk om snel en eenvoudig je cadeaus te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om met iDEAL te betalen is niet alleen het bestelproces maar ook het