Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope mondkapjes bedrukken met logo

Wil je je eigen monddoppen laten bedrukken? Dat kan vandaag nog bij TBTB! Laat mondkapjes bedrukken met uw ontwerp, tekst of logo. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we snel leveren en zijn er meerdere mogelijkheden voor elk budget. Zijn caps rechtstreeks naar een klant gestuurd? Of wilt u ze naar verschillende adressen in Nederland of België laten versturen? TBTB kan alle verzending voor u verzorgen!

Mondkapjes bedrukken interessant voor uw onderneming?

Uw bedrijfsnaam terug laten komen op welke manier dan ook is een goede manier om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten. Er zijn heel veel verschillende manieren die u zou kunnen gebruiken, maar mondkapjes bedrukken is de meest populaire.

Als u uw onderneming een eigen kenmerk wil laten geven voor de buitenwereld, dan is het bedrukken van mondkapjes een goede optie mits dit past bij uw organisatie. Wat voor bedrijf heeft u? Verkoopt u wel spullen die in een mondkapjes meegenomen kunnen worden? Zo niet, dan heeft het al minder zin en kunt u beter een andere optie gebruiken om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten.

Een mondkapjes moet natuurlijk aan een aantal eisen voldoen voordat deze aan uw klanten mag worden meegegeven. Zo moet deze mondkapje een kenmerk van uw bedrijf bevatten, zoals bijvoorbeeld een logo of een slogan. Ook zijn er mogelijkheden om de kleuren van uw bedrijf toe te voegen aan de mondkapjes. Mensen op straat moeten eigenlijk gelijk de tas herkennen en kunnen linken aan uw bedrijf.

Waar kan ik mondkapjes bedrukken?

Wij van TBTB.nl kunnen mondkapjes bedrukken voor uw bedrijf omdat wij de beste kwaliteit leveren. Waaraan moet een mondkapjes die u wilt laten bedrukken voldoen? 
 De mondkapjes moeten vanzelfsprekend stevig genoeg zijn. Er mogen niet zomaar scheuren of andere beschadigingen plaatsvinden. Bedenk dus welke soort stof u wilt gebruiken voor de mondkapjes en waarom. We zien bijvoorbeeld steeds meer bedrijven die overgaan op katoenen mondkapjes. Wellicht een interessante zet voor uw organisatie.

Wat ga ik bedrukken op mijn mondkapjes?

Wij adviseren u om uw logo en een slogan te laten bedrukken op uw mondkapjes, dit zorgt ervoor dat uw mondkapjes direct herkenbaar zijn.

Mondkapjes bedrukken bij een willekeurige leverancier

Als u een goede leverancier heeft voor de mondkapjes moet u gaan kijken naar de bedrukking. Kan de leverancier van uw mondkapjes ze ook van bedrukking voorzien of moet dit bij een ander bedrijf geregeld worden? Zorg ervoor dat u altijd goede communicatie heeft met de leverancier om misverstanden te voorkomen. Probeer zowel het leveren als bedrukken bij dezelfde leverancier te regelen, zo kunt u soms interessante deals sluiten. Voordat u een drukwerk bedrijf regelt, is het van belang dat u een ontwerp heeft. Zoals eerder vermeld is het de bedoeling dat deze kenmerkend is aan uw bedrijf. Zorg ervoor dat mensen ze gelijk kunnen linken aan uw bedrijf of organisatie. Huur bijvoorbeeld een ontwerper in voor het perfecte ontwerp. Zo weet u in ieder geval dat het geregeld wordt door mensen die verstand hebben van het vak.