Kleur
Prijs

t/m

Merk

Meetlinten bedrukken met logo

Meetlinten bedrukken met logo voor uw personeel. Wij kunnen meetlinten bedrukken vanaf 50 stuks bedrukken we met logo of naam. Ook voor rolmaten en weegschalen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Meetlinten bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde meetlinten bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare meetlinten bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Meetlinten met logo goedkoop laten bedrukken.

Wil je snel de afmetingen van de bank of tafel opmeten? Dit kan met een rolmaat of meetlint. Het is een zeer praktisch relatiegeschenk dat in elk huishouden van pas zal komen. De kans is dus groot dat de ontvangers van het meetlint tevreden zijn met uw relatiegeschenk. Bij TBTB.nl hebben we meetlinten met logo goedkoop laten bedruikken in verschillende maten. Een leuk cadeau voor uw klanten of collega's en iets dat altijd van pas komt op kantoor of thuis. Niets is vervelender dan iets niet kunnen meten. Centimeter of inch, alles is mogelijk!  Vrijwel alle producten in onze categorie meetlinten kunnen bedrukt worden of voorzien zijn van een logo of tekst.

Relatiegeschenken meetlinten custom laten maken.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken meetlinten custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken meetlinten bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.