Kleur
Prijs

t/m

Lippenbalsem bedrukken met logo

Lippenbalsem bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen lippenbalsem bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor manicure sets en naaisetjes ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Lippenbalsem bedrukken met logo als relatiegeschenk

Op zoek naar een origineel en praktisch relatiegeschenk dat indruk maakt op jouw klanten en partners? Overweeg dan lippenbalsem bedrukken met je eigen logo! Bij TBTB.nl bieden we een ruime selectie aan hoogwaardige lippenbalsems die perfect kunnen worden gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo. Dit kleine, maar doeltreffende geschenk kan het hele jaar door worden ingezet, vooral in de koudere maanden, en zorgt voor een blijvende indruk.

Waarom lippenbalsem met logo?

Lippenbalsem is een van die alledaagse producten die iedereen gebruikt. Door jouw bedrijfslogo op lippenbalsems te laten bedrukken, zorg je ervoor dat jouw merk dagelijks onder de aandacht blijft. Elke keer dat je klanten de lippenbalsem gebruiken, herinneren ze zich jouw bedrijf en de zorg die je besteedt aan hun welzijn. Voordelen van lippenbalsem als relatiegeschenk:

  1. Praktisch en Nuttig: Lippenbalsem is een essentieel product om de lippen gezond te houden, vooral tijdens de wintermaanden. Jouw klanten zullen dit relatiegeschenk zeker waarderen.
  2. Langdurige Blootstelling: Lippenbalsem wordt vaak meerdere keren per dag gebruikt, waardoor jouw logo regelmatig onder de aandacht komt.
  3. Veelzijdigheid: Lippenbalsem met logo is geschikt voor allerlei gelegenheden, van beurzen en evenementen tot bedrijfsvergaderingen en feestdagen.

Onze selectie lippenbalsems

Bij TBTB.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we een breed assortiment lippenbalsems die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Kies uit verschillende smaken, verpakkingen en formaten om lippenbalsems te vinden die perfect bij jouw merk passen.

Waarom TBTB.nl?

  1. Kwaliteit: Onze lippenbalsems zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor tevreden klanten.
  2. Maatwerk: We bieden uitgebreide personalisatiemogelijkheden om jouw merk op een unieke manier te presenteren.
  3. Snelle levering: Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. We zorgen voor snelle levering, zodat je je relatiegeschenken op tijd hebt.

Bestel vandaag nog!

Wacht niet langer en laat lippenbalsem bedrukken met je logo als het perfecte relatiegeschenk voor je bedrijf. Neem contact met ons op of bekijk ons assortiment online om de mogelijkheden te ontdekken. Jouw klanten zullen je dankbaar zijn voor dit doordachte gebaar, en jouw merk zal blijvend in hun gedachten blijven.

Ontdek de kracht van lippenbalsem als relatiegeschenk en laat je bedrijfslogo stralen op een product dat zowel zorgzaam als praktisch is. Bestel vandaag nog bij TBTB.nl!

Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.