Kleur
Prijs

t/m

Merk

Leesbrillen bedrukken met logo en online kopen

Je favoriete boek lezen met je leesbril is best wel saai. Maar hoe maak ik een leesbril leuk, vraag je. Leesbrillen bedrukken met uw logo, de woorden van uw bedrijf. Heeft u vragen of advies nodig, neem dan contact met ons op, mail naar info@tbtb.nl of bel 029 773002

Leesbrillen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een leesbrillen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprbakken. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare leesbrillen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken leesbrillen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele leesbrillen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken leesbrillen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.