Kleur
Prijs

t/m

Merk

Handreinigers bedrukken met logo en online kopen

Dit is een origineel en heerlijk hygiënisch cadeau!  Het is belangrijk om de handen schoon te houden en de huid zacht te maken en te verzorgen. We hebben een verscheidenheid aan handreinigproducten die compact, zakvriendelijk zijn en niet veel ruimte innemen. Bekijk al onze handreinigers. Neem gewoon contact op als dat nodig is. Stuur een e-mail naar info@tbtb.nl of bel 0294-773 002

Handreinigers bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde handreinigers bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare handreinigers bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken handreinigers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele handreinigers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken handreinigers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.