Kleur
Prijs

t/m

Merk

EHBO-sets bedrukken met logo

EHBO-sets bedrukken met logo voor op kantoor of op reis, we kunnen EHBO-sets bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor pillendoosjes en lippenbalsem ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

EHBO-sets bedrukken: alles wat je moet weten!

EHBO sets: wat zijn ze en waarom zijn ze belangrijk?

EHBO sets, of emergency first aid sets, zijn noodhulppakketten die altijd binnen handbereik moeten zijn in geval van ongelukken. Ze bevatten basis materialen om eerste hulp te verlenen, zoals verbanden, pleisters, en desinfecterende middelen.

Waarom EHBO sets bedrukken?

EHBO sets bedrukken is een efficiënte manier om uw bedrijf of organisatie te promoten. Door de sets te personaliseren met uw bedrijfslogo of naam, zorgt u voor herkenbaarheid en zichtbaarheid voor uw doelgroep. Bovendien is het een praktische manier om uw naamsbekendheid te vergroten en een boodschap over te brengen.

Voordelen van EHBO sets bedrukken

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Uw bedrijf of organisatie promoten
  • Boodschap overbrengen
  • Praktisch en functioneel cadeau
  • Altijd binnen handbereik

EHBO sets bedrukken is een slimme manier om uw bedrijf of organisatie te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten. Ze zijn praktisch, functioneel en altijd binnen handbereik, wat betekent dat uw boodschap altijd voor het oog zal zijn. Kies voor kwaliteitsvolle sets en laat ze bedrukken met uw bedrijfslogo of naam voor maximale impact. Bedrukte

EHBO sets: unieke relatiegeschenken!

Eerste hulp altijd binnen handbereik

Met bedrukte EHBO sets zijn uw relaties altijd voorbereid op ongelukjes. De sets bevatten basisartikelen voor eerste hulp, zoals pleisters, verbanden en desinfecterende middelen. Bovendien zijn de sets een uniek en functioneel relatiegeschenk.

Bedrukte EHBO sets: uw bedrijf in beeld

Door de EHBO sets te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of naam, creëert u een sterk visueel merk. Uw bedrijf wordt op deze manier altijd in beeld gebracht bij uw relaties en klanten.

Klein formaat, groot effect

De bedrukte EHBO sets zijn compact en eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld een tas of doos. Hierdoor zijn ze altijd binnen handbereik wanneer uw relaties ze nodig hebben. Dit maakt de sets een praktische toevoeging aan uw productenportfolio.

Voordelen van bedrukte EHBO sets als relatiegeschenken

  • Altijd binnen handbereik
  • Sterk visueel merk
  • Praktische toevoeging aan productenportfolio
  • Uniek en functioneel relatiegeschenk
  • Betaalbare prijs

Bedrukte EHBO sets zijn een uniek en functioneel relatiegeschenk met een betaalbare prijs. Door de sets te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of naam, creëert u een sterk visueel merk en zorgt u ervoor dat uw bedrijf altijd in beeld is bij uw relaties en klanten. Kies voor kwaliteitsvolle sets en laat ze bedrukken voor maximale impact.

EHBO-sets met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.