Kleur
Prijs

t/m

Merk

EHBO sets bedrukken met logo

EHBO sets bedrukken met logo voor op kantoor of op reis, we kunnen EHBO sets bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor pillendoosjes en lippenbalsem ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

EHBO sets bedrukken: een slimme zet voor jouw bedrijf

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Het is dan ook geen overbodige luxe om een EHBO set bij de hand te hebben. Maar wat als je deze sets kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo en deze kunt uitdelen als relatiegeschenk aan klanten? Dat is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een slimme zet voor jouw bedrijf. In deze blog bespreken we de mogelijkheden van het bedrukken van EHBO sets en waarom dit een goede keuze is als relatiegeschenk.

EHBO sets: bekijk de details

EHBO sets zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er kleine sets die handig zijn voor onderweg of voor in de auto, maar ook grotere sets die geschikt zijn voor in huis of op kantoor. Het is belangrijk om goed te kijken naar de inhoud van de set en te bepalen welke set het beste past bij jouw doelgroep. Bekijk daarom altijd goed de details van de EHBO set voordat je deze laat bedrukken.

EHBO sets bedrukken: laat je logo opvallen

Het bedrukken van EHBO sets met jouw bedrijfslogo is een slimme zet. Het zorgt er namelijk voor dat jouw logo opvalt en dat mensen jouw bedrijf zullen herinneren wanneer ze de EHBO set gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens een goedkope manier van reclame maken. De prijs van bedrukte EHBO sets is namelijk relatief laag, terwijl de exposure hoog is.

Verschillende mogelijkheden voor bedrukken

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van EHBO sets. Zo is zeefdruk een veelgebruikte techniek voor het bedrukken van EHBO sets. Deze techniek zorgt voor een haarscherpe opdruk en is geschikt voor zowel grote als kleine oplages. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om EHBO sets te laten bedrukken met digitale opdruk. Dit zorgt voor een hoge resolutie en is geschikt voor complexe ontwerpen met veel kleuren.

Pantone kleuren: de juiste kleur voor jouw logo

Het is belangrijk om de juiste kleur te kiezen voor jouw bedrijfslogo. Dit zorgt ervoor dat jouw logo goed opvalt en herkenbaar is voor klanten. Bij het bedrukken van EHBO sets is het mogelijk om te kiezen voor Pantone kleuren. Dit zijn gestandaardiseerde kleuren die ervoor zorgen dat jouw logo altijd in de juiste kleur wordt bedrukt.

Diverse artikelen: kies de EHBO set die past bij jouw bedrijf

EHBO sets zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Zo zijn er kleine EHBO sets die geschikt zijn als relatiegeschenk, maar ook grote EHBO sets die geschikt zijn voor op kantoor of in de horeca. Daarnaast zijn er ook diverse artikelen die toegevoegd kunnen worden aan de EHBO set, zoals pleisters, verband en desinfecterende middelen. Kies daarom de EHBO set die past bij jouw bedrijf en doelgroep. EHBO sets bedrukken: bekijk de mogelijkheden Bij het bedrukken van EHBO sets zijn er diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een bedrukte doos, maar ook voor een bedrukte sleeve of tas. Daarnaast is het ook mogelijk om de individuele artikelen in de EHBO set te laten bedrukken. Dit zorgt voor een extra persoonlijke touch en maakt de EHBO set nog waardevoller als relatiegeschenk.

EHBO sets bedrukken: een goed idee als relatiegeschenk

EHBO sets bedrukken is een goed idee als relatiegeschenk. Het is praktisch, goedkoop en zorgt voor een hoge exposure van jouw bedrijfslogo. Daarnaast laat je zien dat je geeft om de veiligheid en gezondheid van jouw klanten. Kies daarom voor een bedrukte EHBO set als relatiegeschenk en maak indruk op jouw klanten.

Conclusie

Het bedrukken van EHBO sets met jouw bedrijfslogo is een slimme zet. Het zorgt voor een hoge exposure van jouw logo en is een goedkope manier van reclame maken. Daarnaast laat je zien dat je geeft om de veiligheid en gezondheid van jouw klanten. Kies daarom voor een bedrukte EHBO set als relatiegeschenk en maak indruk op jouw klanten. Bekijk de diverse mogelijkheden en kies de EHBO set die past bij jouw bedrijf en doelgroep.

EHBO sets met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.