Kleur
Prijs

t/m

Merk

Douchegels bedrukken met logo

Douchegels bedrukken met logo voor in de badkamer, Wij kunnen douchegels bedrukken vanaf 100 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Ook voor douche timers en doucheradio's met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Douchegels bedrukken en online kopen.

Douchegel bedrukken? Goed idee! Iedereen gebruikt douchegel, elke dag! Het is een origineel en praktisch cadeau. Wat de douchegel zo bijzonder maakt, is dat er jouw logo op staat! Elke keer dat je relatie bloeit, zullen ze je herinneren. Met een heerlijke gel kiest uw relatie of klant al snel voor u boven anderen! Verover die chique plek en laat er een douchegel bedrukken! Of het nu gaat om tubes, flesjes of cadeausets, bij tbtb.nl bedrukken we douchegels volgens jouw ontwerp . Dankzij verschillende druktechnieken heeft u de mogelijkheid om promotionele artikelen voor douchegel individueel te laten ontwerpen . Zo kunnen we het etiket op de voor- en achterkant van flessen of kokers met offset digitaal bedrukken. U ontvangt douchegels met opdruk in gedurfde kleuren die uw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen. Sommige bedrijven die douchegels bedrukken met logo en online kopen gebruiken, kiezen voor een reclametoepassing met tampondruk op de tube. Natuurlijk verfijnen we geschenkverpakkingen ook met badproducten en douchegel als relatiegeschenk.

Douchegels met logo goedkoop laten bedrukken.

Als je een douchegel met logo goedkoop laten bedrukken bereik je, afhankelijk van de doelgroep, welkomst reclame effecten in hotels of privébadkamers. In de dagelijkse douche van uw klanten komt het individuele design van uw douchegel-reclamemateriaal goed tot zijn recht. Ook voor wellness studio's en fitnessclubs kunt u douchegels laten bedrukken om nieuwe klanten aan te trekken . Of geef douchegels met opdruk weg als bedankje aan trouwe leden en abonnees. U kunt verwachten dat sommige klanten uw relatiegeschenken met douchegel meenemen op reis of naar badplaatsen. Zo krijgen uw douche- en wellness sets extra aandacht.

Douchegel als promotieartikel voor wellness, gezondheid en fitness

Douchegels met print zijn perfect om cadeaus te geven aan klanten van cosmetica studio's en wellnesscentra. Daarnaast kunnen de exploitanten van fitnessclubs en sportclubs douchegels laten bedrukken voor hun leden. Naast wellness en fitness zijn er ook andere branches waarin je kunt scoren met een douchegel als promotieartikel. Verfrissende producten voor bijvoorbeeld het douchen spreken klanten van reisbureaus en toerismebedrijven aan . Douchegels zijn ook in trek als relatiegeschenk in hotelbadkamers . Individuele promotionele douchegels voor lichaam en haar blijken goedkope geschenken te zijn, waar bijna iedereen iets aan heeft. Douchegels met logo zijn het hele jaar door in het seizoen voor dames en heren.

Douchegels met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.