Kleur
Prijs

t/m

Merk

Desinfectie producten bedrukken met logo

Nog nooit stond hygiëne zo hoog op de agenda. Desinfecterende handgel is een onmisbaar item geworden. Naar de winkel gaan of iets afleveren bij iemand, een goede hygiëne is erg belangrijk. Het is erg belangrijk om je handen te desinfecteren. Merk je hoe vaak je handen dagelijks in contact komen met verschillende voorwerpen? Alle handgels in deze categorie bevatten desinfectiemiddelen. Ideaal voor in je handtas, op het bureau of onderweg. Alles kan gepersonaliseerd worden met een logo. Geef deze gerust aan iedere bezoeker cadeau, hygiëne staat voorop. Neem gewoon contact op als dat nodig is. E-mail info@tbtb.nl of bel 0294-773 002

Gepersonaliseerde desinfectie geschenken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde desinfectie geschenken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare desinfectie geschenken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken desinfectie geschenken. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele desinfectie geschenken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken desinfectie geschenken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.