Kleur
Prijs

t/m

Badeendjes bedrukken met logo

Badeendjes bedrukken met logo voor naar een event of lekker in bad. Wij kunnen badeendjes bedrukken vanaf 125 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor douche timers en doucheradio bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Badeendjes bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde badeendjes bedrukken en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare badeendjes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Badeendjes met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse badeendjes met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale badeend met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze badeendjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. TBTB heeft medewerkers die al jaren badeendjes bedrukken. We raden aan om het product te printen. Afdrukken zorgt voor meer geheugen voor uw bedrijf. Ook kun je met een print meerdere mensen bereiken als de badeendjes de anderen zien. De bedrukking wordt geheel naar uw wensen gemaakt. Alle badeendjes zijn onbedrukt te bestellen.

Bedrukte badeendjes voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte badeendjes. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte badeendjes voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte badeendjes hier bij TBTB-relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier badeendjes laten bedrukken. Badeendjes zijn geweldige cadeaus voor kinderen en volwassenen. De kinderen spelen graag met hem in de badkuip. Dus de familie van uw relatie zal ook genieten van dit geschenk. Staat ook erg mooi in het bad. Laat daarom badeendjes bedrukken voor uw gezin of familie. Je relatie denkt zelfs aan je gezelschap in de badkuip.

Relatiegeschenken badeendjes custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken badeendjes custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken badeendjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Rubber eendjes voor relaties

Onze website TBTB heeft een ruim assortiment badeendjes. Badeendjes zijn in allerlei leuke kleuren, soorten en maten te bestellen. Zo is er altijd een badeend die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies je voor de standaard badeend, de Santa Claus badeend of ga je voor een van de andere modellen? Daarnaast moet jezelf ook wassen met spons zo bekijk onze douch sponzen.

Badeendjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.