Kleur
Prijs

t/m

Goedkope badeendjes bedrukken met logo

badeend laten drijven in water met uw bedrukte logo van u bedrijf, verenging of sportclub. TBTB.nl bedrukt rubber badeendjes met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst in verschillende kleuren. Laat uw badeendjes bedrukken bij TBTB.nl en profiteer van onze goedkope voordelige prijzen en uitstekende service. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen, een e-mail sturen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

Badeendjes bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde badeendjes bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft.Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare badeendjes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Badeendjes met logo. Wat kun je drukken?

Diverse badeendjes kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale badeend met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze badeendjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. TBTB heeft medewerkers die al jaren badeendjes bedrukken. We raden aan om het product te printen. Afdrukken zorgt voor meer geheugen voor uw bedrijf. Ook kun je met een print meerdere mensen bereiken als de badeendjes de anderen zien. De bedrukking wordt geheel naar uw wensen gemaakt. Alle badeendjes zijn onbedrukt te bestellen.

Het bedrukken van badeendjes.Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte badeendjes. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte badeendjes. Je bestelt alle denkbare bedrukte badeendjes hier bij TBTB-relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier badeendjes laten bedrukken. Badeendjes zijn geweldige cadeaus voor kinderen en volwassenen. De kinderen spelen graag met hem in de badkuip. Dus de familie van uw relatie zal ook genieten van dit geschenk. Staat ook erg mooi in het bad. Laat daarom badeendjes bedrukken voor uw gezin of familie. Je relatie denkt zelfs aan je gezelschap in de badkuip.

Relatiegeschenken badeendjes. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele badeendjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken badeendjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Rubber eendjes voor relaties

Onze website TBTB heeft een ruim assortiment badeendjes. Badeendjes zijn in allerlei leuke kleuren, soorten en maten te bestellen. Zo is er altijd een badeend die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies je voor de standaard badeend, de Santa Claus badeend of ga je voor een van de andere modellen? Daarnaast moet jezelf ook wassen met spons zo bekijk onze douch sponzen.

Bestel snel en eenvoudig je cadeau

Bij TBTB.nl is het mogelijk om snel en eenvoudig cadeaus te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om met iDEAL te betalen is niet alleen het bestelproces, maar ook het betaalproces snel afgerond. Mocht u bij het bestellen nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via een e-mail sturen naar info@tbtb.nl. Onze medewerkers staan ​​voor u klaar en helpen u graag verder.