Kleur
Prijs

t/m

Merk


Vulpotloden bedrukken, vulpotloden relatiegeschenken

Waarom mechanische vulpotloden bedrukken met uw logo? Het laten bedrukken van uw eigen vulpotloden is een essentiële stap in uw bedrijf. Elke beroepsorganisatie werkt met haar eigen kantoorbenodigdheden. Voor binnen, maar vooral voor buiten de deur. Onvermijdelijk beseffen uw klanten, relaties en andere contacten de schoonheid van uw eigen middelen. Dus glans je logo, afbeelding of slogan, ook op de vulpotloden. Bijkomend voordeel is dat deze producten geschikt zijn als cadeau bij vergaderingen, congressen, presentaties en andere evenementen. Omdat iedereen graag mooie potloden gebruikt en zo lang reclame voor je maakt.

Laat een vulpotlode bedrukken - het individuele reclamemateriaal voor uw bedrijf

Een vulpotlood is het universele schrijfgerei voor alle gelegenheden: om te schrijven, schilderen, tekenen, schetsen en het maken van aantekeningen. Ondanks de voortschrijdende digitalisering wordt er nog steeds veel met de hand geschreven. U kunt dit feit in uw voordeel gebruiken: laat ons vulpotloden bedrukken en gebruiken als reclamemateriaal. Dit kan een logo zijn, een reclameslogan, uw contactgegevens of iets heel anders. Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit hier. U kunt ook onze productconfigurator gebruiken om ideeën op te doen. Met dit individuele advertentiemedium geeft u potentiële klanten direct uw contactgegevens. Dit is een praktische manier om altijd aanwezig te zijn en herinnerd te worden in het dagelijks leven. Dit reclamemedium heeft een onovertroffen voordeel: de prijs.

mechanisch potlood afdrukken: maar met hoge kwaliteit

U heeft een ruime keuze voor het bedrukken van uw vulpotloden, van vrijwel alle bestaande merken. Hoewel ze allemaal goedkoop zijn, is de goedkoopste partij absoluut onverslaanbaar in prijs. Desondanks is de kwaliteit hoog: de vulpotloden liggen prettig in de hand, het materiaal ziet er goed uit en de print heeft een onmiskenbaar professioneel karakter. Je hoeft je nooit te schamen om deze vulpotloden te laten bedrukken. Wilt u een zilveren bies voor uw bedrijfsuiting? Dan zijn er altijd nog vulpotloden van geborsteld staal, bijvoorbeeld van Ritter en Senator. We kunnen ook graveren in luxe metalen of aluminium potloden. Voor de gravure wordt het bovenste deel verwijderd en wordt de basiskleur onthuld. Wil je een extra luxe uitstraling, kies dan voor een gravure.

Het is erg goedkoop in vergelijking met andere schrijfgerei. Maar de pennen zijn niet alleen geschikt voor reclamedoeleinden. Een individueel ontworpen vilpotlood is ook zeer geschikt in muziekscholen, als cadeau op de bruiloft en natuurlijk voor basisscholen en middelbare scholen. Als u ontwerphulp nodig heeft, helpen wij u graag verder. Wij bieden een voordelige ontwerpservice voor een eenmalig bedrag van slechts 9,90 euro.