Kleur
Prijs

t/m

Merk

Vulpotloden bedrukken met logo

Vulpotloden bedrukken met logo voor naar kantoor of beurs. Wij kunnen vulpotloden bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor potloden en vulpennen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Vulpotloden bedrukken en online kopen.

Een vulpotlood is het algemene schrijfgerei voor alle gelegenheden: om te schrijven, schilderen, tekenen, schetsen en het maken van aantekeningen. Ondanks de voortschrijdende digitalisering wordt er nog steeds veel met de hand geschreven. U kunt dit feit in uw voordeel gebruiken: bij ons kunt vulpotloden bedrukken en online kopen als reclamemateriaal. Dit kan een logo zijn, een reclameslogan, uw contactgegevens of iets heel anders. Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit hier. U kunt ook onze productconfigurator gebruiken om ideeën op te doen. Met dit individuele advertentiemedium geeft u potentiële klanten direct uw contactgegevens. Dit is een praktische manier om altijd aanwezig te zijn en herinnerd te worden in het dagelijks leven. Dit reclamemedium heeft een onovertroffen voordeel: de prijs.

Vulpotloden met logo goedkoop laten bedrukken.

U heeft een ruime keuze vulpotloden met logo goedkoop laten bedrukken van bijna alle bestaande merken. Hoewel ze allemaal goedkoop zijn, is de goedkoopste partij absoluut onverslaanbaar in prijs. Toch is de kwaliteit hoog: de vulpotloden liggen prettig in de hand, het materiaal ziet er goed uit en de print heeft een onmiskenbaar professioneel karakter. Je hoeft je nooit te schamen om deze vulpotloden te laten bedrukken. Wilt u een zilveren bies voor uw bedrijfsuiting? Dan zijn er altijd nog vulpotloden van geborsteld staal, bijvoorbeeld van Ritter en Senator. We kunnen ook graveren in luxe metalen of aluminium potloden. Voor de gravure wordt het bovenste deel verwijderd en wordt de basiskleur onthuld. Wil je een extra luxe uitstraling, kies dan voor een gravure.

Het is erg goedkoop in vergelijking met andere schrijfgerei. Maar de pennen zijn niet alleen geschikt voor reclamedoeleinden. Een individueel ontworpen vulpotlood is ook zeer geschikt in muziekscholen, als cadeau op de bruiloft en natuurlijk voor basisscholen en middelbare scholen. Als u ontwerphulp nodig heeft, helpen we u graag verder. We bieden een voordelige ontwerpservice voor een eenmalig bedrag van maar 9,90 euro.

Vulpotloden met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.