Kleur
Prijs

t/m

Merk


Markeerstiften bedrukken met logo

Markeerstiften bedrukken met logo voor naar kantoor of in de klas. Wij kunnen markeerstiften bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor potloden en balpennen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Markeerstiften bedrukken en online kopen.

Naast het kantoor vind je in de etuis van menig student ook een markeerstift. Daarnaast zijn markeerstiften bedrukken met logo en online kopen ook erg populair als promotieartikelen. Het oppervlak van een markeerstift biedt voldoende ruimte om deze met een logo te kunnen bedrukken. Markeerstiften worden tegenwoordig vaak als relatiegeschenk tegen een lage prijs in omloop gebracht. De markeerstiften worden gebruikt als reclamemedia en zijn er in alle mogelijke vormen en maten. De kleur die in de kleicontainer van een markeerstift zit, gaat een tijdje mee. Op deze manier is een dergelijke pen ook uitermate geschikt om te gebruiken als promotieartikel. Voordat met een logo te bedrukken, houdt een markeerstift voor een bedrijf de advertentieboodschap lang vast. Dit soort relatiegeschenken zijn meestal geen individuele pennen. De markeerstiften bedrukken met logo wordt in de regel aangeboden in een multifunctionele vorm met meerdere markeerstift kleuren tegelijk.

Markeerstiften als promotieartikelen

Een markeerstift is een markeerstift die kan worden gebruikt om n tekstpassages in kleur op een vel papier te markeren. Markeerstiften zijn er in verschillende kleuren. Om ervoor te zorgen dat de gemarkeerde tekst ook zo goed mogelijk opvalt, worden felle kleuren zoals geel, roze en groen gebruikt voor de markeerstift. Er zijn ook markeerstiften in blauw en oranje. Naast papier kunnen markeerstiften ook worden gebruikt op oppervlakken zoals folies en whiteboards. Als u de juiste plaatsen in een document markeert met de markeerstift, kunt u in het algemeen voorkomen dat u ze opnieuw moet doorlezen. Markeerstiften zijn in dit verband bijzonder geschikt voor het markeren van bepaalde tekstpassages. Deze gemarkeerde punten in een tekst springen dan echt in het oog van een andere kijker. Er zijn veel toepassingsgebieden waarin een markeerstift wordt gebruikt.

Bedrukte markeerstiften voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte markeerstiften voor je bedrijf valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare markeerstiften bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken markeerstiften custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken markeerstiften custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken markeerstiften bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Markeerstiften met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse markeerstiften met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale markeerstiften met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze markeerstiften met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Het bedrukken van markeerstiften. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte markeerstiften. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte markeerstiften. Je bestelt alle denkbare bedrukte markeerstiften hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier markeerstiften laten bedrukken.

Markeerstiften met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.