Kleur
Prijs

t/m

MerkLuxe pennen bedrukken met logo

Luxe pennen bedrukken met logo voor naar kantoor of voor klanten. Wij kunnen luxe pennen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor pennensets en balpennen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Luxe pennen bedrukken en online kopen.

Luxe pennen bedrukken en online kopen worden beschouwd als een nobel reclamemedium voor het bedrijfsleven. Dankzij het hoogwaardige effect van het materiaal en de nauwkeurige afwerking. In tegenstelling tot plastic balpennen met opdruk, die vaak als goedkope giveaways worden weggegeven, heeft een metalen balpen met opdruk een duurzamer effect. Bedrijven die duurzaam en positief herinnerd willen worden in het geheugen van vaste klanten en zakenpartners, moeten daarom niet hun toevlucht nemen tot conventionele plastic reclame gimmicks, maar zich richten op klasse. Plastic pennen kunnen nog steeds worden bedrukt om nieuwe klanten te werven. Maar de hoogwaardige luxe pennen zijn meer geschikt om te bedrukken als edele relatiegeschenk.

Niet voor niets kiezen bedrijven vaak voor luxe pennen als reclamemedium om vaste klanten van zichzelf te overtuigen. Alle componenten die in een luxe pen worden gebruikt, kenmerken zich door hun duurzaamheid. Ook na lange tijd en bij lang en vaak gebruik zien de onderdelen van de metalen reclamepennen er als nieuw uit. Daarnaast is het – in tegenstelling tot kunststof trolleys – bijna onmogelijk dat het materiaal na gebruik kapot gaat of er goedkoop uitziet. Want dat laatste wrijft onbedoeld af op het bedrijf dat dergelijke reclamepennen laat bedrukken en als relatiegeschenk doorgeeft.

Een andere reden waarom de luxe pen van TBTB vaak wordt bedrukt en als reclamemedium wordt gebruikt, is dat het door het gladde oppervlak eruitziet als een nobele hand vleier. De zakenpartner of vaste klant die zo'n promotionele pen met opdruk heeft, komt het bedrukte metalen schrijfinstrument graag ophalen. Dankzij het veerkrachtige materiaal kan de metalen balpen zeer lang worden gebruikt en zorgt zo voor langdurige reclame-effecten voor klanten en zakenpartners.

Luxe pennen met logo goedkoop laten bedrukken.

Een welkome mogelijkheid om online luxe pennen met logo goedkoop laten bedrukken is deelname aan congressen of beurzen. Aan de ene kant is er de mogelijkheid om op de beursstand promotionele pennen met het bedrijfslogo uit te delen. De bedrukte balpennen ontwikkelen echter een groter potentieel als u de hoogwaardige metalen balpen met logo toevoegt aan de typische beurstas. Want zo heeft u de garantie dat iedere beursbezoeker uw relatiegeschenk ook echt krijgt en vooral gebruikt. Ook als in dit geval een promotionele pen als klassieke giveaway wordt gebruikt, mag het hoogwaardige effect van het metaal om budgettaire redenen niet ontbreken. U zit aan de veilige kant als u naast het edele metaal ook merkpennen gebruikt om te bedrukken. Online pennen bestellen en laten bedrukken. Een investering die een positieve invloed zal hebben op uw zakenleven! Luxe pennen van verschillende topmerken met logo's erop gedrukt? We hebben onze luxe pennen nauwkeurig vervaardigd. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld pennen van Prodir, Parker, Balmain Paris en Waterman. Allemaal nauwkeurig geselecteerd op ontwerp, kwaliteit en schrijfcomfort. Alle pennen kunnen bedrukt of gegraveerd worden met uw logo.

Relatiegeschenken luxe pennen custom laten maken?

Iedereen heeft wel eens metalen balpennen cadeau gekregen als promotieartikel. Zo'n winactie lijkt dus niet ongewoon. Toch zijn er een paar details waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste promotionele pen. Door de hoogwaardige werking van het materiaal is de metalen balpen ideaal als edele relatiegeschenk voor bedrijfspresentaties. Bij het printen van het logo vanaf de balpen zijn er verschillende mogelijkheden om het schrijfinstrument te verfijnen. De conventionele methoden zijn tampondruk of digitaal printen. Als het echter een hoogwaardige metalen balpen is, kan het edele effect van het materiaal worden versterkt door de gravure. TBTB biedt relatiegeschenken luxe pennen custom laten maken met de mogelijkheid om het bedrijfslogo te graveren of een individuele personalisatie om van het metalen schrijfinstrument een buitengewoon relatiegeschenk te maken. Het gewenste effect laat niet lang op zich wachten bij het weggeven van het relatiegeschenk. Omdat de ontvanger zich gewaardeerd voelt en zichzelf in een bijzondere positie ziet.

Over het algemeen scoort een promotionele pen met een hoge mate van bruikbaarheid en een relatief lange levensduur. Vooral een hoogwaardige metalen balpen met logoprint versterkt dit effect. Want de bezitter van een gegraveerd of bedrukt metalen schrijfinstrument zal deze promotionele pen graag vaak gebruiken. Hij of zij zal zich het vriendelijke gebaar van het geschenk met plezier herinneren en zal het geschenk altijd in een goede herinnering bewaren. Een leuk onverwacht gevolg zijn de mogelijke visuele contacten van het logo op de metalen balpen. Want zeker in het professionele leven maken alle werknemers of ondernemers meerdere keren per dag aantekeningen met een pen. Zo is het nog steeds gebruikelijk om tijdens vergaderingen of congressen aantekeningen te maken met een bedrukte reclame pen.

Luxe pennen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.