Kleur
Prijs

t/m

Merk
Goedkoop balpennen bedrukken met logo

Wilt u het merk van uw bedrijf op een effectieve en subtiele manier onder de aandacht brengen? Dan zijn er goedkoop balpennen bedrukken met logo iets voor u. Bedrukte balpennen zijn het ideale cadeau op een beurs of evenement of gewoon om weg te geven op bestelling zodat je altijd in gedachten bent bij je klanten.

Waarom balpennen bedrukken belangrijk is?

Er bestaan veel verschillende promotiematerialen, van grote tot aan kleine producten. Zo kunt u kiezen uit flyers, stickers, auto reclame, tassen of andere materiaalsoorten. Pennen laten bedrukken is naast deze promotiematerialen één van de meest gebruikte promotiemiddel. Wilt u ook balpennen bedrukken? Hierboven plaatsen wij ons breed assortiment pennen waaruit u kunt kiezen.

Wat zijn de voordelen van balpennen bedrukken?

Ten opzichte van andere promotiematerialen zijn er wel een aantal voordelen wanneer u kiest voor balpennen bedrukken als promotiemiddel. Dit komt doordat u pennen in diverse maten en prijzen kunt bestellen. Hierdoor kunt u uw budget volledig aanpassen en kunt u altijd “balpennen bedrukken” als promotiemateriaal gebruiken. Een ander voordeel van balpennen bedrukken als promotiemedium is dat de persoon die uw promotie pen ontvangt het vaak voor een lange termijn zal gebruiken. Sommige promotiematerialen worden maar eenmalig gebruikt, maar iedereen heeft een pen nodig, daarom is het een perfect promotiemedium.

Waar moet u op letten wanneer u balpennen bedrukken online besteld?

Controleer of er bepaalde vereisten zijn bij het aanschaffen van bedrukte pennen. Vaak geven bedrijven aan wat het minimum oplage is dat u kunt bestellen en wat de prijzen daarvoor zijn.

Een ander punt waar u goed op moet letten is of uw “logo” wel op de pen bedrukt kan worden, er zijn namelijk verschillende mogelijkheden en opties hiervoor. U moet dus bijvoorbeeld kijken naar de aantal kleuren en de grote van uw logo of die wel op de pen past qua formaat en kleur. Kies goed wat voor soort pen u wilt laten bedrukken, een eenvoudige of een luxe pen? Bekijk ook de opties voor het bedrukken, deze kunnen per pen verschillend zijn.

Schrijf advertentiesucces: print balpennen en pennen met het logo

Ze worden elke dag gebruikt: pennen, potloden en aanraakpennen. Zet uw reclame op de populaire schrijfinstrumenten en profiteer van een promotieartikel met productvoordelen. In ons diverse assortiment vind je veel reclamepennen met talloze functies. Maar niet alleen de praktische helpers met navullingen kunnen bedrukt worden met een logo. Potloden, rollerballs of markeerstiften behoren ook tot de categorie promotionele schrijfinstrumenten. De populaire klassiekers mogen in geen enkel bedrijf als weggevertje ontbreken, omdat ze ook bijzonder geschikt zijn voor individuele afwerking. Voorzien van uw reclame, de bedrijfsnaam of het logo in de vorm van bedrukking of gravure, laat u een blijvende indruk achter op de ontvanger.

Waarom pennen gebruiken als promotieartikelen?

Welke pennen en pennen zijn er als promotieartikelen?

  • The evergreens: reclamepennen bedrukken met een logo. Klassieke balpennen zijn absoluut een van de langlopende favorieten van de wereld van promotionele producten. Voor een beter overzicht hebben we ze onderverdeeld in de categorieën: pennen bedrukken, luxe pennen bedrukken, vulpennen bedrukken . Hier vindt u voor elk budget een grote selectie promotionele pennen. Het aanbod aan verschillende kleuren, designs en designs is bijna onbeperkt. Afhankelijk van uw smaak zijn er vele varianten om uit te kiezen: met of zonder rubberen grip, balpen of twist balpen, kunststof of metalen balpen. Ook het aanbod van verschillende kleuren kent geen grenzen.
  • De meest populaire: bedrukte reclamepennen van merkfabrikanten. Ze zijn bekend en populair: de balpennen van de merkfabrikanten Parker , Prodir , Senator , Waterman of BIC. Elk van de fabrikanten kenmerkt zich door een eigen ontwerp, dus voor elke behoefte is er het juiste product. De meeste promotionele pennen zijn gemaakt in Europa. Van alle bekende balpenfabrikanten mag hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs-prestatieverhouding worden verwacht. Vaak kun je zelfs kiezen tussen een blauwe mijn en een zwarte mijn. Niets staat een individueel ontwerp van schacht en clip in de weg. Veel artikelen zijn ingebouwd in een plug-in systeem, zodat u ook kunt kiezen uit verschillende clipkleuren, pushers of gripzones. Het brede assortiment van bekende reclamepennen is er voor elke smaak en overtuigt met kwaliteitsdiensten.

Wij beschikken over een breed assortiment met verschillende pennen die u kunt laten bedrukken. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden kunt u ons altijd benaderen.