Kleur
Prijs

t/m

MerkStormparaplu's bedrukken

Een goedkope paraplu die in de eerste wind viel en niet meer te repareren is: het stoort velen. Een stormparaplu is bestand tegen stormachtig weer en zorgt ervoor dat je droog aankomt op je volgende afspraak. Dit is zeker een cadeau waar je relaties blij mee zullen zijn! Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Stormparaplu's bedrukken. Bescherm uw klanten tegen de storm

In de huidige tijd van crisis kan het allemaal wat "stormachtig" zijn voor uw klanten. Biedt ze symbolisch bescherming met een ludiek relatiegeschenk. stormparaplu's bedrukken met uw bedrijfslogo zullen zeker gewaardeerd worden.

Bestand tegen elke storm

TBTB Relatiegeschenken heeft voor u mooie en bruikbare storm paraplu's geselecteerd.En dusdanig gemaakt dat de wind er doorheen kan en de storm paraplu's niet omklappen. U kunt kiezen uit diverse kleuren. Met uw bedrijfslogo op de storm paraplu's gedrukt, geeft u deze uw eigen identiteit. En niet alleen kunt u op deze wijze uw bedrijf onder de aandacht brengen, u geeft uw relatie's een geschenk waar ze ook echt wat mee kunnen. Deze storm paraplu's zullen niet verdwijnen in de kast, maar door uw klanten gebruikt worden!

Stormparaplu's met logo. Wat kun je drukken?

Diverse stormparaplu's kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Rietje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze stormparaplu's met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van stormparaplu's. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte stormparaplu's. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte stormparaplu's. Je bestelt alle denkbare bedrukte stormparaplu's hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier stormparaplu's laten bedrukken.

Het juiste adres

Bij TBTB Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw storm paraplu's. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden. Voor het bedrukken van storm paraplu's wordt de zeef- of transferdruk gebruikt. Op de website bestelt u snel en eenvoudig de door u gewenste storm paraplu's.

Een symbolisch relatiegeschenk dat uw bedrijf zeker onder de aandacht brengt. Ben de volgende storm voor met uw storm paraplu's! U kunt ook terecht voor bijvoorbeeld klassieke paraplu's, golfparaplu's of opvouwbare paraplu's.

Gepersonaliseerde stormparaplu's. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde stormparaplu's valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Stormparaplu's bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken stormparaplu's. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele stormparaplu's relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken stormparaplu's bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.