Kleur
Prijs

t/m

MerkOpvouwbare paraplu bedrukken

Met de opvouwbare paraplu's geeft u uw relatie's een geschenk dat zij altijd bij de hand kunnen hebben. U kunt kiezen uit opvouwbare paraplu's in verschillende uitvoeringen. Er zijn paraplu's in 3 of 4 delen, maar welke u ook kiest, ze zijn altijd op te vouwen tot een handzaam formaat. Ook heeft u voldoende keuze uit kleurstellingen en kunt u de opvouwbare paraplu's helemaal afstemmen op de kleuren van uw bedrijfslogo. Zo wordt uw relatiegeschenk altijd een uniek item. Wilt u eens écht wat anders doen? Kies dan voor de opvouwbare paraplu's met sjaal. Zo beschermt u uw klanten tegen regen én kou.

Opvouwbare paraplu bedrukten met logo komen altijd van pas

Wat is er makkelijker dan uw bedrijf te promoten middels handzame opvouwbare paraplu's met uw eigen bedrijfslogo? Passen in iedere tas en uw klanten zullen u op regenachtige dagen dankbaar zijn voor dit geschenk.

Gepersonaliseerde opvouwbare paraplu bedrukken.Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde opvouwbare paraplu bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Opvouwbare paraplu bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Opvouwbare paraplu met logo. Wat kun je drukken?

Diverse opvouwbare paraplu kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Rietje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze opvouwbare paraplu met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Relatiegeschenken opvouwbare paraplu's. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Opvouwbare paraplu's relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken opvouwbare paraplu's bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Het drukken van opvouwbare paraplu's. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte opvouwbare paraplu's. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Opvouwbare paraplu's. Je bestelt alle denkbare bedrukte opvouwbare paraplu's hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier opvouwbare paraplu's laten bedrukken.

Het juiste adres

Bij TBTB Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw relatiegeschenk. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden. Voor het bedrukken van opvouwbare paraplu's wordt de zeef- of transferdruk gebruikt. Op de website bestelt u snel en eenvoudig de door u gewenste opvouwbare paraplu's. Handzaam, functioneel en een leuke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Uw klanten zullen u dankbaar zijn voor deze opvouwbare paraplu's! Op TBTB Relatiegeschenken kunt u ook terecht voor goedkope paraplu's, klassieke paraplu's, golfparaplu's en storm paraplu's.