U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

 • Welkom bij TBTB Relatiegeschenken

  TBTB Relatiegeschenken
  Pampuslaan 59
  1382 JM Weesp

  Tel:  0294 773002

  Fax: 0847 275 679

  Opslag:
  Hogeweyselaan 177 g
  1382 JL Weesp


  Mail: verkoop@tbtb.nl


  ABN-AMRO:

  BTW nummer:

  KVK:


  NL85 ABNA 0435 6140 02

  NL1676.28.367.B01

  32102701 te Hilversum

  • TBTB Relatiegeschenken is een van de meest gerespecteerde leveranciers van promotionele producten met een team dat beschikt over meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en zakelijke promotionele activiteiten. Onze gewaardeerde klanten accepteren van ons alleen het beste en dat is precies waar ons team voortdurend naar streeft en ook daadwerkelijk weet te bereiken. Wij zijn trots op onze ongeëvenaarde productkennis en hebben een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten, naast een groot online productaanbod met meer dan 15.000 producten en natuurlijk de meest concurrerende prijzen. Deze combinatie van doelstellingen en diensten onderscheidt ons van de concurrentie en wij blijven altijd onze grenzen verleggen.

  • Onze klanten
   Onze klantenkring is zeer uiteenlopend, iets waar wij trots op zijn. Van boeiende én bloeiende kleine en middelgrote bedrijven tot een aantal van de meest gerespecteerde Europese grote spelers in de markt. Maar ook overheidsorganisaties, ziekenhuizen, winkels, universiteiten, scholen, liefdadigheidsinstellingen, verenigingen en sportclubs weten ons te vinden. Voor een greep uit onze klantenkring kunt u een kijkje nemen bij onze referenties.
  • Hoe onze klanten onze producten gebruiken
   Bedrijven en organisaties in heel Europa maken gebruik van onze producten om hun merken, producten, diensten en evenementen te promoten. Hierbij kunt u denken aan premiums voor conferenties, beurzen en tentoonstellingen maar ook aan bedrukt textiel voor sportevenementen, incentives voor werknemers, bedank- of felicitatiegeschenken voor jubilea, relatiegeschenken voor klanten en giveaways voor productlanceringen. De lijst van mogelijkheden en toepassingen voor onze uitgebreide selectie van producten is eindeloos en onze verkopers staan altijd graag voor u klaar om u te voorzien van gedegen en doordacht professioneel advies.
  • Ons assortiment
   Wij zijn trots op het feit dat wij het grootste en het meest up-to-date productassortiment in Europa, met meer dan 15.000 artikelen, kunnen leveren aan onze gewaardeerde klanten. Zorgvuldig geselecteerd om aan de hoge eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen. Daarnaast denken wij graag met u mee over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Custom made relatiegeschenken en promotionele artikelen.
  • Ethiek & Milieubeleid
   Voor veel van onze klanten is fair trade een belangrijk aandachtspunt. Men wil graag weten of de producten ethisch verantwoord en op eerlijke wijze zijn geproduceerd. Eveneens is het van belang dat de producten milieuvriendelijk zijn vervaardigd. Bij TBTB.nl schenken wij hier veel aandacht aan. Wij streven altijd naar producten die voldoen aan onze hoge ethische normen. Hiervoor hebben we een volledig overzicht van milieuvriendelijke, gerecyclede, biologisch afbreekbare en fair trade producten.
  • Commitment aan onze opdrachtgevers
   TBTB.nl zal altijd haar uiterste best doen om uw vertrouwen te winnen en uw respect te verdienen.
  • Prijsgarantie
   Als een van de leidende aanbieders van relatiegeschenken hebben wij een ongeëvenaarde koopkracht die ons in staat stelt om de best mogelijke prijzen te bedingen bij alle grote leveranciers die op hun beurt ons in staat stellen om onze klanten te voorzien van de sterkst concurrerende prijzen. Dit geeft onze klanten en opdrachtgevers de zekerheid op de best mogelijke prijs.
  • Onze Service
   Bij elk bedrijf of organisatie kunnen zaken mis gaan. Problemen oplossen is bij TBTB.nl de kracht van onze service. Vanzelfsprekend tot uw volle tevredenheid, zodat wij u zeker als klant een volgende keer weer mogen begroeten.
  • Client feedback
   TBTB.nl is 100% toegewijd aan haar klanten. Wanneer u opmerkingen of suggesties heeft, positief of negatief, dan horen wij dit uiteraard graag van u.
Hulp nodig?