Kleur
Prijs

t/m

Merk

Thee producten bedrukken met logo

De meeste mensen in Nederland drinken veel thee. Je kunt dus een enorme truc bedenken door je thee online te laten printen. Bedrukte koffie kan een geweldige manier zijn om uw bedrijf weer onder de aandacht te brengen. Een mogelijkheid is om uw theeproducten te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Bedrukte thee zorgen ervoor dat klanten producten en diensten bij jou afnemen. Het is mogelijk om snel artikelen over thee te printen. Neem indien nodig contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294-773 002

Thee bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde thee bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare thee bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken thee. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Thee relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Thee bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.