Kleur
Prijs

t/m

Bedrukt fruit als eetbare relatiegeschenken

Fruit bedrukken met logo voor op kantoor of event. We kunnen fruit bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Wil je iets anders om op te vallen? Denk dan eens aan het bedrukte fruit. De vrucht (appels bedrukken) kan bedrukt worden met eetbare inkt of een sticker erop. U kunt een voorbeeld bekijken van hoe uw artikel eruit zal zien.

We maken gratis een digitale proef zodat u zeker weet dat het eindresultaat u bevallen Voor direct advies kunt u contact opnemen met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail naar info@tbtb.nl.

Bedrukt fruit als eetbare relatiegeschenken

Ben je op zoek naar originele en verrassende relatiegeschenken voor je bedrijf? Dan is bedrukt fruit een ideale keuze! Bedrukt fruit is niet alleen gezond en verantwoord, maar tegelijkertijd een unieke manier om je bedrijf of logo onder de aandacht te brengen bij je relaties. Bovendien zijn bedrukte appels en ander fruit stijlvol en professioneel, waardoor het een perfect geschenk is voor bedrijven en relaties.

Relatiegeschenken met een verrassend effect

Met bedrukt fruit kies je voor relatiegeschenken die opvallen en verrassen. Het is een alternatief voor de standaard relatiegeschenken zoals pennen of notitieboekjes, en zorgt ervoor dat je bedrijf of boodschap blijft hangen bij de ontvanger. Bovendien is het een praktisch cadeau waar de ontvanger direct wat aan heeft, en het is een blijvende herinnering aan je bedrijf.

Bedrijven die opvallen met bedrukt fruit

Bedrukt fruit is niet alleen een geschikte keuze voor kleine bedrijven, maar ook voor grotere bedrijven die op zoek zijn naar unieke en verrassende relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar cadeaus voor klanten, medewerkers of zakenpartners, bedrukt fruit zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Bovendien is het een verantwoorde en milieuvriendelijke keuze voor bedrijven die aandacht hebben voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Laat je bedrijf of logo opvallen met bedrukt fruit en kies voor een uniek en verrassend relatiegeschenk! Bij ons kun je op een snelle en eenvoudige manier je appels laten bedrukken en graveren, net als wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met het resultaat. Of het nu gaat om appels met logo, appels met tekst of andere vormen van bedrukken, wij zorgen ervoor dat je bedrijf of boodschap opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Appel met logo

Een van de populairste manieren van fruit bedrukken is door het graveren van je bedrijfslogo op een appel. Dit zorgt voor een stijlvolle en professionele uitstraling en is tegelijkertijd een leuk en origineel cadeau voor je relaties. Bovendien is het een natuurlijk product en blijft het lang goed, waardoor het een blijvend geschenk is.

Appel graveren

Bij ons kun je je appels laten graveren met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Wij werken met de modernste technieken om het graveren snel en met een perfect resultaat te verzorgen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrukte appels er altijd fantastisch uitzien en een blijvende indruk achterlaten.

Appel met tekst

Naast het graveren van je logo, kun je ook je appels laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Of het nu een bedankje is voor je klanten, een leuke boodschap of een motivatie, bedrukt fruit met tekst is altijd een goede keuze. Bovendien is het een originele en persoonlijke manier om je relaties te verrassen en te laten weten dat je aan hen denkt.

Appel bedrukken

Bij ons kun je op een snelle en eenvoudige manier je appels laten bedrukken. Wij werken met een team van experts die altijd klaarstaan om jou te helpen bij het uitkiezen van het perfecte bedrukte fruit voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om appels graveren, appels met tekst of een andere vorm van bedrukken, we zorgen ervoor dat je altijd tevreden bent met het resultaat. Bedrukt fruit is een unieke en verrassende manier om je relaties te verrassen en tegelijkertijd je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Bedrukt fruit met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.