Kleur
Prijs

t/m

Merk


Klokken bedrukken met logo

Klokken bedrukken met logo voor in de kantoren, we kunnen klokken bedrukken vanaf 10 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Ook voor wandklokken en bureauklokken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Klokken bedrukken en online kopen.

Klokken met reclamelogo genieten elke dag oneindig veel oogcontact. Relatiegeschenken klokken zijn relatiegeschenken met een groot bedrukkingsgebied en een mooi ontwerp. Of het nu gaat om klassieke promotionele klokken of radio-Alarm klokken, analoge klokken, digitale klokken – we hebben alle promotionele klokken voor u klaar. De klokken met individuele branding zijn praktische reclamemedia die een reclameboodschap prominent presenteren. Klokken bedrukken als draadloze klokken of analoge klokken zouden daarom in elk reclamebudget een goede plaats moeten krijgen. We kunnen een weggeef wandklok vinden, niet alleen op elke kantoorverdieping, maar in bijna elke kantoorruimte. Klokken met logo zijn het hele jaar door reclame maatjes en elke dag. Eenmaal opgehangen, blijft het uurwerk jaren op zijn plaats en brengt zo de reclame, de reclamedruk dagelijks tegenover klanten en zakenpartners. Wandklokken met bedrijfslogo horen in de handen van elke trouwe zakenpartner Laat nu uw klokken bedrukken, ontwerp zelf vooraf wandklokken en bestel uw promotionele artikelen klokken voordelig bij TBTB Relatiegeschenken. Hier kunt u gepersonaliseerde klokken krijgen tegen scherpe prijzen.

Gepersonaliseerde klokken bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Klokken bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken., persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Klokken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Klokken met logo goedkoop laten bedrukken.

Bent u op zoek naar klokken bedrukt met uw eigen logo? Dan kunnen we je helpen! Je kunt kiezen uit verschillende soorten klokken om aan de muur, wandklokken. op je bureau, bureauklokken of op je nachtkastje te hangen. Onze houten klokken zijn de best verkochte en ook nog eens milieuvriendelijk. Onze klokken met een kunststof rand zijn de goedkoopste. Wil je iets luxer, kies dan voor luxe klokken met een metalen rand. Diverse klokken met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale klok met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Klokken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte klokken voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte klokken. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte klokken voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte klokken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier Klokken laten bedrukken.

Onze goedkope weggeeft klokken met reclame kunnen uitstekend worden verfijnd in tampondruk, zeefdruk en deels in digitaal drukwerk. Klokken met bedrijfslogo garanderen eindeloze reclame met tienduizenden reclamecontacten. Hang nu wandklokken met uw eigen huisstijl, ontwerp zelf klokken en overhandig de lokken met reclame aan de beste zakenvrienden.

Of het nu gaat om ingewikkelde vormen, individuele kleuren, exclusieve materialen, met een oneindige verscheidenheid aan reclameklokken, de juiste keuze is niet eenvoudig. Het reclame-effect en het reclame-effect door de extra grote advertentieruimte op de logo klokken blijft onverslaanbaar. Vraag hier goedkope bedrukte muur klokken met uw eigen ontwerp aan.

Relatiegeschenken Klokken custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken klokken custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Klokken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Ontwerp zelf reclame klokken

Afhankelijk van het model passen we de reclameopdruk en de reclame op de klokken optimaal toe. In ieder geval ontvang je vooraf een bewijs om te zien hoe de toegepaste reclame wordt geplaatst en werkt op het promotieartikel. Bedien uw klantenbinding met onze bedrukte klokken. Laat hier wandklokken bedrukken en leg ze klaar als relatiegeschenken en relatiegeschenken voor goede zakelijke contacten.

Klokken laten bedrukken & weggeef wandklokken met je eigen ontwerp goedkoop online bestellen

Onze hoogwaardige klokken zijn verkrijgbaar in een nobele, zwarte geschenkdoos, die ook individueel kan worden verfijnd. De goedkope klokken zijn in wezen verpakt in een witte doos en zijn niet geschikt om te bedrukken.

Goedkope klokken met reclamelogo bestellen Enkele aanbevelingen van onze wandklokken:

Moderne wandklok met een zwart geanodiseerd aluminium frame en een glazen wijzerplaat. Het horloge heeft een geluidsarm kwartsmechanisme, wat zorgt voor comfort en nauwkeurige tijdsweergave. Het product heeft zwart-witte wijzers. RoHS-certificaat. 1 batterij inbegrepen. Het horloge is verpakt in een zwarte, elegante geschenkverpakking. Analoge wandklok met grote digitale weergave van datum, dag van de week en temperatuur. Een blik op de klok en alle informatie is aanwezig – net als uw reclame op de reclametegel onder de twaalf en beschermd achter glas.

Klokken met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.