Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope stoepkrijt bedrukken met logo

Bedrukte stoepkrijtjes zijn geweldige relatiegeschenken voor jong en oud. Bovendien zijn ze zeer veelzijdig. Denk bijvoorbeeld aan sportwedstrijden die op de weg plaatsvinden. Verspreid het straatkrijt bedrukt met uw logo voor een marathon of wielerwedstrijd en laat de ontvanger zijn boodschap op de weg schrijven. Uw bedrijfsnaam wordt op een creatieve en toegankelijke manier onder de aandacht van uw doelgroep gebracht. Bekijk hieronder ons assortiment en vraag een offerte aan via de website.

Stoepkrijt bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde stoepkrijt bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare stoepkrijt bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken stoepkrijt. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele stoepkrijt relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken stoepkrijt bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.