Kleur

Prijs

t/m

Merk


Visitekaarthouders graveren

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Visitekaarthouders graveren met logo of naam


De meeste visitekaarthouders zijn eenvoudig gegraveerd met een normale naam. U kunt voor de gravure verschillende stijlen kiezen. Of het nu in het midden, onder een hoek of rechtsonder in de hoek is. Wij graveren graag de visitekaarthouder volgens uw specificaties. Schrijf uw persoonlijke idee in het tekstveld "Opmerking over graveren". Vervolgens ontwerpen we de visitekaarthouder zo goed mogelijk volgens uw specificaties.

Visitekaarthouders met bedrijfsgravure

Ook graveren wij graag een bedrijfslogo op de visitekaarthouder. Zelfs een gravure van 2, 3 of 4 lijnen is gemakkelijk mogelijk op de meeste visitekaarthouder. U heeft dus ook de mogelijkheid om uw bedrijf samen met uw naam te laten graveren. Zelfs bij grotere bestelhoeveelheden konden de namen van elke persoon afzonderlijk anders worden gegraveerd. Wij sturen u een offerte.   

Visitekaarthouder met bedrijfslogo

Visitekaarthouders kunnen ook worden gegraveerd met een bedrijfs- of clublogo in plaats van een bedrijfslogo. Hiervoor hebben we indien mogelijk z / w afbeeldingen in vectorformaat nodig. Met logogravures is het ook mogelijk om individuele naamgravures op de visitekaartjes van werknemers te graveren.

Gepersonaliseerde visitekaarthouders.

De waarde van een gepersonaliseerde visitekaarthouders en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare visitekaarthouders bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Graveren van visitekaarthouders.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een gravering van visitekaarthouders. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor graveren van visitekaarthouders. Je bestelt alle denkbare gravering visitekaarthouders hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier visitekaarthouders laten bedrukken.

Relatiegeschenken visitekaarthouders.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele visitekaarthouders relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken visitekaarthouders bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Visitekaarthouders met logo.

Diverse visitekaarthouders kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale visitekaarthouder met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze visitekaarthouders met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.