Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope visitekaarthouders bedrukken met logo

Visitekaarthouders met logo kun je al online bestellen vanaf € 2,20 per stuk inclusief 1 kleur bedrukking. binnen 5 werkdageb gedrukt en verzendklaar.

Veel zakelijke klanten gebruiken visitekaartjes. Je kunt zoveel visitekaartjes krijgen dat je een deel van het overzicht verliest. Ze slingeren overal en nergens. Toch kunnen deze visitekaartjes soms van pas komen, en je wilt ze niet helemaal kwijtraken. Oplossing? Een handige visitekaarthouder om visitekaartjes in op te bergen! Het is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol! Wilt u ook zo'n nuttig relatiegeschenk geven aan uw medewerkers en zakenrelaties? Laat dan een visitekaartjeshouder met uw logo bedrukken bij TBTB. Zo heb je altijd het meest opvallende visitekaartje in de hand!

Visitekaarhouders bedrukken geef visitekaartjeshoesjes weg bedrukt of gegraveerd met uw logo!

Het uitwisselen van visitekaartjes is voor ondernemers de snelste manier om nieuwe contacten te leggen. De kaarten moeten natuurlijk in perfecte staat zijn: ezeloren of vuile kopieën laten een slechte indruk achter op de ander. Onze visitekaarthoudertjes gaan dit tegen.

Visitekaarthouders bedrukken. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een visitekaarthouders bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte visitekaarthouders. Je bestelt alle denkbare bedrukte visitekaarthouders hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier visitekaarthouders bedrukken met logo.

Visitekaarthouders met logo. Wat kun je drukken?

Diverse visitekaarthouders kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale visitekaarthouder met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze visitekaarthouders met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Gepersonaliseerde visitekaarthouders bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde visitekaarthouders bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare visitekaarthouders bedrukken me tlogobestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Waarom zijn visitekaarthouders geschikt als promotieartikelen?

U kunt de praktische helpers aan zowel klanten als medewerkers geven. Het zijn meestal kleine designobjecten en erg goedkoop. Zelfs in de privésector hebben veel mensen nu visitekaartjes en kunnen ze uw geschenk daarom optimaal gebruiken. Kies uit veel verschillende modellen en prijsklassen, met verschillende materialen waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa.

Relatiegeschenken visitekaarthouders. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele visitekaarthouders relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken visitekaarthouders bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Hoe verschijnt mijn logo op de visitekaarthouder?

Veel visitekaarthoesjes zijn gemaakt van metaal zoals aluminium en zijn daarom prachtig om te graveren. U kunt ook lederen modellen voorzien van uw logo. We gebruiken tampondruk voor kleurrijke prints.

onze aanbeveling

De New York visitekaarthouder en compact . Het houdt uw visitekaartjes veilig en "ezelvrij". Het aluminium deksel is ideaal voor een mooie logogravure. De Bonus kaarhouder is er in verschillende kleuren overtuigt met een geweldige materiaalmix E en zeer sierlijke combinatie die indruk maakt. De mat metalen visitekaarthouder biedt plaats aan maximaal 20 visitekaartjes. Het klapdeksel is comfortabel te openen. Geef de houder met reliëf een bijzonder hoogwaardige uitstraling.