Kleur
Prijs

t/m

Visitekaarthouders bedrukken met logo

Visitekaarthouders bedrukken met logo voor personeel of klanten, we kunnen visitekaarthouders bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor visitekaartjes en bankpashouders ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Visitekaarthouders bedrukken en online kopen.

Het uitwisselen van visitekaartjes is voor ondernemers de snelste manier om nieuwe contacten te leggen. De kaarten moeten natuurlijk in perfecte staat zijn: ezelsoren of vuile kopieën laten een slechte indruk achter op de ander. Onze visitekaarthoudertjes gaan dit tegen. Visitekaarthouders bedrukken en online kopen, Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een visitekaarthouders bedrukken met logo. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte visitekaarthouders. Je bestelt alle denkbare bedrukte visitekaarthouders hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier visitekaarthouders bedrukken met logo.

Visitekaarthouders met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse visitekaarthouders met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale visitekaarthouder met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze visitekaarthouders met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte visitekaarthouders voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte visitekaarthouders voor je bedrijf met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare visitekaarthouders bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Waarom zijn visitekaarthouders geschikt als promotieartikelen?

U kunt de praktische helpers aan zowel klanten als medewerkers geven. Het zijn meestal kleine designobjecten en erg goedkoop. Zelfs in de privésector hebben veel mensen nu visitekaartjes en kunnen ze uw geschenk daarom zo goed mogelijk gebruiken. Kies uit veel verschillende modellen en prijsklassen, met verschillende materialen waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa.

Relatiegeschenken visitekaarthouders custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken visitekaarthouders custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken visitekaarthouders bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Hoe verschijnt mijn logo op de visitekaarthouder?

Veel visitekaarthoesjes zijn gemaakt van metaal zoals aluminium en zijn daarom prachtig om te graveren. U kunt ook lederen modellen voorzien van uw logo. We gebruiken tampondruk voor kleurrijke prints.

Onze aanbeveling

De New York visitekaarthouder en compact. Het houdt uw visitekaartjes veilig en "ezelvrij". Het aluminium deksel is ideaal voor een mooie logo gravure. De Bonus kaarthouder is er in verschillende kleuren overtuigt met een geweldige materiaalmix E en zeer sierlijke combinatie die indruk maakt. De mat metalen visitekaarthouder biedt plaats aan maximaal 20 visitekaartjes. Het klapdeksel is comfortabel te openen. Geef de houder met reliëf een bijzonder hoogwaardige uitstraling.

Visitekaarthouders met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.