Kleur
Prijs

t/m

Vergrootglazen bedrukken met logo

Vergrootglazen bedrukken met logo voor thuis of kantoor, we kunnen vergrootglazen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam.  Ook voor leesbrillen en leeslampjes ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Vergrootglazen bedrukken en online kopen.

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken: ogen die wat slechter worden. Vaak zitten we eerst in de ontkenningsfase. We willen niet de hele dag met een leesbril aan een touwtje om onze nek hangen. De oplossing hiervoor, vergrootglas! Dit ouderwetse, maar handige stuk gereedschap berg je op in een la en tovert het tevoorschijn als niemand je ziet. Zo lees je het fijnste lettertype zonder dat je met een leesbril hoeft te gaan! De waarde van vergrootglazen bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare vergrootglazen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte vergrootglazen voor je bedrijf?

Wilt u uw zakenrelaties of medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau? Laat dan bedrukte vergrootglazen voor je bedrijf maken bij TBTB.nl, specialist in relatiegeschenken! In onze e-shop vind je een ruim aanbod aan buit. Wat dacht je van een bladwijzer met een vergrootglas, een vergrootglas met een Led-lampje of een plastic vergrootglas in een creditcardmodel? Bij TBTB kunt u als relatiegeschenk ook een vergrootglas met uw logo bedrukken met uw eigen touch. Onze vergrootglazen zullen zeker de liefde voor uw bedrijf vergroten!

Vergrootglazen met logo goedkoop laten bedrukken.

Vergrootglazen met logo goedkoop laten bedrukken is eenvoudig in de webshop van TBTB.nl. Kies de producten van uw keuze, voeg ze toe aan de winkelwagen en stuur uw logo naar onze server. Geef gewoon aan in hoeveel kleuren uw logo bedrukt moet worden. Kom je er niet uit? We helpen je graag verder: neem dan contact op met onze klantenservice! Ben je ook enthousiast geworden en wil je een vergrootglas bedrukken met je logo? Kies dan voor TBTB!

Relatiegeschenken vergrootglazen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken vergrootglazen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken vergrootglazen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Vergrootglazen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.