Kleur
Prijs

t/m

Merk
Schrijfmappen bedrukken met logo

Schrijfmappen bedrukken met logo voor klanten of personeel. We kunnen schrijfmappen bedrukken vanaf 15 stuks en we kunnen blinddruk of bedrukken met logo of naam.  Ook voor documentenmappen en notitieboekjes ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Schrijfmappen bedrukken en online kopen.

Schrijfmappen bedrukken en online kopen met uw individuele logo. Wie kent het niet? Tijdens een vergadering of sessie hebben we veel verschillende tassen en opbergmogelijkheden nodig om alle belangrijke documenten en gebruiksvoorwerpen mee te nemen. En toch vergeten we altijd een belangrijk document, de bedrijfsstempel. De oplaadkabel of gewoon een balpen. Documentmappen met veel opslagruimte lossen dit probleem voor ons op! De mappen A4 of A5 bevatten voldoende opbergvakken om alles op één plek op te bergen. De papier- en materiële waanzin is eindelijk ten einde.

Schrijfmappen met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde schrijfmappen met logo goedkoop laten bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare schrijfmappen bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte schrijfmappen voor je bedrijf?

Diverse bedrukte schrijfmappen voor je bedrijf kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale schrijfmap met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze schrijfmappen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van schrijfmappen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte schrijfmappen. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte schrijfmappen. Je bestelt alle denkbare bedrukte schrijfmappen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier schrijfmappen laten bedrukken.

Verfraai de praktische schrijfmappen met uw individuele bedrijfslogo en geef ze weg als een uniek geschenk aan klanten, zakenpartners en medewerkers.

Hoe drukken we uw logo op schrijfmappen?

De druktechniek die wordt gebruikt om promotieartikelen te bedrukken, is afhankelijk van het materiaal en de oppervlakte-eigenschappen van het product. Leren schrijfmappen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden bedrukt met uw logo, terwijl bevestigde metalen platen gemakkelijk te graveren zijn. Schrijfmappen van synthetische vezels zijn daarentegen geschikt voor zeefdruk en tampondruk.

We bedrukken uw schrijfmappen volgens uw ideeën met de volgende technieken:

Zeefdruk: Druk uw schrijfmappen snel en voordelig af via het zeefdrukproces. Verfijn bijvoorbeeld het Ecologische documenten portfolio met uw individuele logo.

Embossing: Kies voor een bijzonder hoogwaardige reliëfdruk op uw promotionele schrijfmappen. Embos bijvoorbeeld de zwarte Arun conferentiemap van imitatieleer met uw eigen logo.

Bent u op zoek naar onbedrukte schrijfmappen zonder reclame? Op verzoek kunnen al onze promotionele artikelen ook gemakkelijk als blanco goederen worden verzonden. Neem bij twijfel contact op met TBTB Relatiegeschenken.

Weet u nog steeds niet hoe uw logo het beste kan worden weergegeven in het promotie portfolio? Ons team adviseert en helpt u graag met het individuele ontwerp van uw reclamemateriaal.

Waar moet u op letten bij het kopen van uw schrijfmap?

Zorg ervoor dat de schrijfmappen voldoende opslagruimte bieden. Als niet alle documenten ruimte in de map vinden, wordt de afgedrukte map ook niet gebruikt en zal daardoor uw reclame-impact missen. Kies daarom, afhankelijk van uw individuele wensen, uw A5 of A4-map.

Ook voor veel klanten is het materiaal een doorslaggevende factor voor de kwaliteit. Kies voor echt leer of kunstleer. Onze schrijfmap van kurk- of kraftpapier zijn ideaal voor bijzonder milieuvriendelijke doelgroepen.

De kleurkeuze moet ook worden afgestemd. Kies tussen effen zwart en bruin of ontwerp uw unieke schrijfmap in ongebruikelijke kleuren.

Relatiegeschenken schrijfmappen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken schrijfmappen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken schrijfmappen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Schrijfmappen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.