Kleur
Prijs

t/m

Merk

Pennenhouders bedrukken met logo

Pennenhouders bedrukken met logo voor kantoor of bureau, we kunnen pennenhouders bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam.  Ook voor bureau gadgets en pennen bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Pennenhouders bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde pennenhouders bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare pennenhouders bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Pennenhouders met logo goedkoop laten bedrukken.

Iedereen gebruikt ze: balpennen. Ze liggen meestal overal in huis of op kantoor. En als je een pen nodig hebt, is die nergens te vinden! De bedrukte pennenhouders van TBTB bieden hiervoor een oplossing. De pennenhouder is een ideaal relatiegeschenk voor op kantoor. Geef elke medewerker of zakenpartner een pennenhouder met logo goedkoop laten bedrukken om op zijn bureau te zetten. Ook zullen ze uw bedrijf onthouden omdat ze dagelijks met uw logo in aanraking komen. Een uitstekend promotiemiddel! 

Relatiegeschenken pennenhouders custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken pennenhouders custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken pennenhouders bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Pennenhouders met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.