Kleur
Prijs

t/m

Merk


Pennenhouders bedrukken

Iedereen gebruikt ze: balpennen. Ze liggen meestal overal in huis of op kantoor. En als je een pen nodig hebt, is die nergens te vinden! De bedrukte pennenhouders van TBTB bieden hiervoor een oplossing. De pennenhouder is een ideaal relatiegeschenk voor op kantoor. Geef elke medewerker of zakenpartner een pennenhouder om op zijn bureau te zetten. Ook zullen ze uw bedrijf onthouden omdat ze dagelijks met uw logo in aanraking komen. Een uitstekend promotiemiddel! Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Pennenhouders bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde pennenhouders bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare pennenhouders bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken pennenhouders. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele pennenhouders relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken pennenhouders bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.