Kleur
Prijs

t/m

Merk


Etuis bedrukken met logo

Etuis bedrukken met logo voor op school, kantoor of evenement, we kunnen etuis bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor potloden ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Etuis bedrukken met logo en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde etuis bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare etuis bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken etuis custom laten maken.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele etuis relatiegeschenken custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken etuis bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Etuis met logo goedkoop laten bedrukken.

Etuis met logo goedkoop laten bedrukken zijn opvouwbare mappen die voorzien zijn van een ritssluiting en worden vaak gebruikt als school etuis. Kleurpotloden, viltstiften, potloden en linialen, maar ook puntenslijpers en gummen, evenals de vulpen kunnen in etuis. Meestal zit er ook een klein zakje in het etui. Hiermee kan bijvoorbeeld geld worden gestoken in de lunch op school.

Zo hoeft de student geen portemonnee mee te nemen. In sommige etuis of etuis is er zelfs een extra vak voor een geometrische driehoek. Er zijn etuis voor schoolgebruik van kunststof, maar ook van leer en kunstleer. Wat hun uiterlijk betreft, hebben etuis of etuis voor schoolgebruik een lange ontwikkelingsgeschiedenis achter de rug, hoewel hun uiterlijk nauwelijks is veranderd.

Bedrukte etuis voor je bedrijf?

De voorlopers van de etuis waren de pennendoos, want pennenbakje was ooit een naam voor deze pennen uit het Rijnland, die tot ver in de jaren zeventig op scholen werden gebruikt. In tegenstelling tot etuis of etuis waren deze bakjes nog van hout. De term etui of etui komt van het feit dat het de pennenhouder of pennenhouder bevat.

De pen werd bewaard. Bedrukte etuis voor je bedrijf worden door bedrijven gebruikt als relatiegeschenk uit de uiteenlopendste branches. De etuis zijn meestal gemaakt van stof of plastic en worden soms gepresenteerd als relatiegeschenk en bedrukt met een logo, waardoor ze soms heel helder zijn als reclamemateriaal.

Op zoek naar relatiegeschenken? Potlood hoesjes!

Etuis zijn bijvoorbeeld populair reclamemateriaal dat bij verschillende evenementen als prijs wordt uitgedeeld. Vanwege de verschillende materialen waarvan etuis zijn gemaakt, worden er verschillende productiemethoden gebruikt om een ​​logo te bedrukken voor het maken van een promotieartikel of reclamemateriaal. Bij dit soort relatiegeschenken of promotionele artikelen dienen bedrijven op kwaliteit te letten.

Etuis met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.