Kleur
Prijs

t/m

Merk


Etuis bedrukken met logo en kopen

Etuis bedrukken met logo voor op school, kantoor of evement, Wij kunnen Etuis bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam.

Hebben jij en je dierbaren al genoeg pennen, maar geen praktische etui of functionele opbergdoos om die pennen in op te bergen? Laat dan dit kit of standaard etui bedrukken voor uw relaties. Deze liggen vaak op je bureau. Dus uw klanten zal uw bedrijf veel onthouden wanneer het geschenk wordt gezien.Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen, een e-mail sturen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

Etuis bedrukken met logo. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde etuis bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare etuis bedrukkenbestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken etuis bedrukken. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele etuis relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken etuis bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Etuis als promotieartikelen.

Etuis of etuis zijn opvouwbare mappen die voorzien zijn van een ritssluiting en worden vaak gebruikt als schooletuis. Kleurpotloden, viltstiften, potloden en linialen, maar ook puntenslijpers en gummen, evenals de vulpen kunnen in etuis. Meestal zit er ook een klein zakachtig compartiment in de etui. Hiermee kan bijvoorbeeld geld worden gestoken in de lunch op school.

Zo hoeft de student geen portemonnee mee te nemen. In sommige etuis of etuis is er zelfs een extra vak voor een geometrische driehoek. Er zijn etuis of etuis voor schoolgebruik van kunststof, maar ook van leer en kunstleer. Wat hun uiterlijk betreft, hebben etuis of etuis voor schoolgebruik een lange ontwikkelingsgeschiedenis achter de rug, hoewel hun uiterlijk nauwelijks is veranderd.

Geïndividualiseerd met uw logo.

De voorlopers van de etuis waren de pennendoos, want pennenbakje was ooit een naam voor deze pennen uit het Rijnland, die tot ver in de jaren zeventig op scholen werden gebruikt. In tegenstelling tot etuis of etuis waren deze bakjes nog van hout. De term etui of etui komt van het feit dat het de pennenhouder of pennenhouder bevat.

De pen werd bewaard. Etuis of etuis worden door bedrijven gebruikt als relatiegeschenk uit de meest uiteenlopende branches. De etuis of etuis zijn meestal gemaakt van stof of plastic en worden soms gepresenteerd als relatiegeschenk en bedrukt met een logo, waardoor ze soms heel helder zijn als reclamemateriaal.

Op zoek naar relatiegeschenken? Potlood hoesjes!

Etuis zijn bijvoorbeeld populair reclamemateriaal dat bij verschillende evenementen als prijs wordt uitgedeeld. Vanwege de verschillende materialen waarvan etuis zijn gemaakt, worden er verschillende productiemethoden gebruikt om een ​​logo te bedrukken voor het maken van een promotieartikel of reclamemateriaal. Bij dit soort relatiegeschenken of promotionele artikelen dienen bedrijven op kwaliteit te letten.