Kleur
Prijs

t/m

Merk


Notitieboekjes bedrukken met logo

Notitieboekjes bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen notitieboekjes bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor notitieblokken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Notitieboekjes bedrukken en online bedrukken.

Notitieboekjes bedrukken, Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een notitieboekjes bedrukken met logo. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor notitieboekjes bedrukken en online kopen. Je bestelt alle denkbare notitieboekjes bedrukken met logo hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier notitieboekjes bedrukken met logo.

 

Omdat mensen graag aantekeningen maken. De voordelen van notebooks zijn duidelijk: ze hebben geen elektriciteit of wifi nodig en zijn direct klaar voor gebruik. Om snel goede ideeën of brainstorms vast te leggen, hoef je alleen maar de notitieboekjes te openen en te beginnen met schrijven, tekenen of schetsen met een pen. Het hoogtepunt: het is bewezen dat wat met de hand is geschreven langer in het geheugen blijft, motivatie maakt en een blijvend effect heeft op de levensloop. Notebooks afdrukken en toevoegen aan het portfolio met reclamemateriaal - bijna elk bedrijf zou dit idee een keer moeten behandelen.

Waar zijn notitieboekjes geschikt voor?

  • Notitieboekjes kunnen algemeen worden gebruikt. U heeft in elke situatie een A5 notitieboek of notitieboekjes in andere DIN formaten nodig. Op het werk bijvoorbeeld: notitieboekjes helpen bij het vastleggen van de belangrijkste sleutelwoorden of open vragen, vooral tijdens lange telefoongesprekken of conferenties. Of thuis aan de keukentafel: om voedselkosten of boodschappenlijstjes op te schrijven. Natuurlijk zijn notitieboekjes ook perfect op school en in kinderkamers om te rekenen of spelling te oefenen. Kortom: er zijn talloze voorbeelden hiervan die laten zien hoe onvervangbaar een notebook A6 is, ook in tijden van smartphones. Notitieboekjes als bedrijfsuitrusting: zorg ervoor dat uw medewerkers een compact A5-notebook op hun bureau hebben. Omdat notebooks een onmisbaar onderdeel zijn van elke goede zakelijke uitrusting. Uiteraard bedruk je de notitieboekjes met je logo en bedrijfsnaam – niet alleen omwille van de uniformiteit, maar ook vanwege de externe invloed. De medewerkers moeten ook ook met hun notitieboekjes een professionele indruk maken op externe afspraken. Trouwens, zodat de uniforme bedrijfsuitrusting compleet is, moet u ook geschikte documenten mappen en memo blokken bestellen.
  • Notitieboekjes als promotieartikelen: om de klantenbinding te versterken of nieuwe klanten te winnen, moet u notitieboekjes als promotieartikelen distribueren of dit nu in uw winkel is of als inzetstuk in verzendpakketten. Omdat notebooks in alle situaties goed werken, worden de praktische alledaagse notebooks gegarandeerd gebruikt. De beste manier om op de notebooks te printen is met uw logo en huisstijl, zodat uw klanten u altijd in gedachten houden.

Welke notebook formaten zijn er?

De klassieker onder de notitieboekjes is het A5 notitieboek. Het is zo compact dat het zelfs gemakkelijk in de ene of de andere grotere jaszak past. Het ideale notebook formaat wanneer u onderweg bent en de flits van inspiratie uw hoofd raakt. In een mum van tijd wordt het A5-notitieboek uit zijn zak opgeroepen, geopend en de gedachte wordt voor altijd vastgehouden met een snelle pen. Het A6-notebook is nog compacter. Dergelijke notebooks kunnen zelfs in uw zak worden opgeborgen. Het notitieboek wordt aanbevolen voor artistiek begaafde klanten of werknemers. Deze notitieboekjes bieden voldoende ruimte om tekeningen of schetsen te maken. De notitieboekjes zijn ook perfect voor uw kleine klanten, gewoon om wild te schilderen.

Welke notebook covers zijn er?

Notebooks zijn over het algemeen verkrijgbaar met harde kaft of softcover. Hardbacks hebben het voordeel dat ze notebooks stabiliteit geven. De individuele pagina's vouwen niet en de omslag buigt niet zo gemakkelijk. Bovendien maken dergelijke hardcover notebooks een bijzonder waardevolle indruk op veel klanten en medewerkers. Notebooks met een zachte kaft daarentegen zijn lichter dan die met een harde kaft en zijn gemakkelijker op te bergen in een rugzak en tas. Degenen die veel reizen, zullen veel plezier beleven aan deze flexibele en lichte notebooks. Naast soft- en hardcover zijn er ook veel andere notebook covers - waaronder exotische zoals notebooks met kurk, vilt of bamboe. Het aanbod is enorm. Hier op deze overzichtspagina leest u het beste over het diverse aanbod notebooks.

Hoeveel pagina's hebben notitieboeken?

Van 10 tot 200 pagina's, alles zit in notitieboekjes. Het hangt ervan af hoe compact en licht de notebook moet worden gepersonaliseerd. De notebooks zijn bijzonder dun met 16 tot 44 pagina's en zijn gemakkelijk op te bergen. De hardcover kleureneditors zijn heel anders. Dit A5 notitieboek is bijzonder "dik" met 192 pagina's, maar biedt ook veel ruimte voor aantekeningen en zal zeker langer gebruikt worden dan "dunnere" notitieboekjes met een kleiner aantal pagina's.

Van welk materiaal zijn notebooks gemaakt?

De verscheidenheid aan materialen in notebooks is enorm. De keuze wordt gemaakt afhankelijk van welke doelgroep u doel, welke afbeelding u wilt uitbreiden en welk advertentiebudget voor u beschikbaar is. Moet het een exclusief geschenk zijn voor vaste klanten? Bestel dan exclusieve notitieboekjes of notitieboekjes gemaakt van synthetisch leer. Wilt u een milieubewust, natuurlijk beeld benadrukken? Pak dan de kurken notitieboekjes of bamboe notitieboekje versie . Als u daarentegen vooral uw bewustzijn bij de massa wilt vergroten, wordt een goede standaard aanbevolen. Bijvoorbeeld de notebooks met hardcover of softcover.

Notitieboekjes met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde notitieboekjes met logo goedkoop laten bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Notitieboeken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken notitieboekjes custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken notitieboekjes custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Notitieboeken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Notitieboekjes met logo. Wat kun je drukken? Diverse notitieboekjes kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale notitieboekjes met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze notitieboekjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte notitieboekjes voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte notitieboekjes. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte notitieboekjes voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte Notitieboeken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier Notitieboeken laten bedrukken.
Als groothandel in relatiegeschenken moet er natuurlijk een groot aanbod zijn aan verschillende soorten notitieboekjes. Wist je dat sommige van onze grote klanten elk jaar notitieboekjes bestellen omdat uit onderzoek is gebleken dat bedrukte notitieboekjes altijd goed worden ontvangen? Geen wonder, want notitieboekjes zijn functionele attributen die iedereen gebruikt.

Notitieboekjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.