Kleur
Prijs

t/m

Merk


Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes bedrukken - alle feiten op een rij

Notitieboekjes bedrukken. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een notitieboekjes bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte notitieboekjes. Je bestelt alle denkbare notitieboekjes bedrukken met logo hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier notitieboekjes bedrukken met logo.

notitieboekjes bedrukken

Omdat mensen graag aantekeningen maken. De voordelen van notebooks zijn duidelijk: ze hebben geen elektriciteit of wifi nodig en zijn direct klaar voor gebruik. Om snel goede ideeën of brainstorms vast te leggen, hoef je alleen maar de notitieboekjes te openen en te beginnen met schrijven, tekenen of schetsen met een pen. Het hoogtepunt: het is bewezen dat wat met de hand is geschreven langer in het geheugen blijft, motivatie genereert en een blijvend effect heeft op de levensloop. Notebooks afdrukken en toevoegen aan het portfolio met reclamemateriaal - bijna elk bedrijf zou dit idee een keer moeten behandelen.

Waar zijn notitieboekjes geschikt voor?

  • Notitieboekjes kunnen universeel worden gebruikt. U heeft in elke situatie een A5 notitieboek of notitieboekjes in andere DIN formaten nodig. Op het werk bijvoorbeeld: notitieboekjes helpen bij het vastleggen van de belangrijkste sleutelwoorden of open vragen, vooral tijdens lange telefoongesprekken of conferenties. Of thuis aan de keukentafel: om voedselkosten of boodschappenlijstjes op te schrijven. Natuurlijk zijn notitieboekjes ook perfect op school en in kinderkamers om te rekenen of spelling te oefenen. Kortom: er zijn talloze voorbeelden hiervan die laten zien hoe onvervangbaar een notebook A6 is, ook in tijden van smartphones. nnotitieboekjes als bedrijfsuitrusting: zorg ervoor dat uw medewerkers een compact A5-notebook op hun bureau hebben. Omdat notebooks een essentieel onderdeel zijn van elke goede zakelijke uitrusting. Uiteraard bedruk je de notitieboekjes met je logo en bedrijfsnaam - niet alleen omwille van de uniformiteit, maar ook vanwege de externe impact. De medewerkers moeten immers ook met hun notitieboekjes een professionele indruk maken op externe afspraken. Trouwens, zodat de uniforme bedrijfsuitrusting compleet is, moet u ook geschikte documenten mappen en memo blokken bestellen.
  • Notitieboekjes als promotieartikelen: om de klantenbinding te versterken of nieuwe klanten te winnen, moet u notitieboekjes als promotieartikelen distribueren - of dit nu in uw winkel is of als inzetstuk in verzendpakketten. Omdat notebooks in alle situaties goed werken, worden de praktische alledaagse notebooks gegarandeerd gebruikt. De beste manier om op de notebooks te printen is met uw logo en huisstijl, zodat uw klanten u altijd in gedachten houden.

Welke notebookformaten zijn er?

De klassieker onder de notitieboekjes is het A5 notitieboek. Het is zo compact dat het zelfs gemakkelijk in de ene of de andere grotere jaszak past. Het ideale notebookformaat wanneer u onderweg bent en de flits van inspiratie uw hoofd raakt. In een mum van tijd wordt het A5-notitieboek uit zijn zak opgeroepen, geopend - en de gedachte wordt voor altijd vastgehouden met een snelle pen. Het A6-notebook is nog compacter. Dergelijke notebooks kunnen zelfs in uw zak worden opgeborgen. Het A4-notitieboek wordt aanbevolen voor artistiek begaafde klanten of werknemers. Deze notitieboekjes bieden voldoende ruimte om tekeningen of schetsen te maken. De notitieboekjes zijn ook perfect voor uw kleine klanten, gewoon om wild te schilderen.

Welke notebookcovers zijn er?

Notebooks zijn over het algemeen verkrijgbaar met harde kaftof softcover. Hardbacks hebben het voordeel dat ze notebooks stabiliteit geven. De individuele pagina's vouwen niet en de omslag buigt niet zo gemakkelijk. Bovendien maken dergelijke hardcover notebooks een bijzonder waardevolle indruk op veel klanten en medewerkers. Notebooks met een zachte kaft daarentegen zijn lichter dan die met een harde kaft en zijn gemakkelijker op te bergen in een rugzak en tas. Degenen die veel reizen, zullen veel plezier beleven aan deze flexibele en lichte notebooks. Naast soft- en hardcover zijn er ook veel andere notebookcovers - waaronder exotische zoals notebooks met kurken kurk, vilt of bamboe. Het aanbod is enorm. Hier op deze overzichtspagina leest u het beste over het diverse aanbod notebooks.

Hoeveel pagina's hebben notitieboeken?

Van 10 tot 200 pagina's, alles zit in notitieboekjes. Het hangt ervan af hoe compact en licht de notebook moet worden gepersonaliseerd. De notebooks zijn bijzonder dun met 16 tot 44 pagina's en zijn gemakkelijk op te bergen. De hardcover kleureditors zijn heel anders . Dit A5 notitieboek is bijzonder "dik" met 192 pagina's, maar biedt ook veel ruimte voor aantekeningen en zal zeker langer gebruikt worden dan "dunnere" notitieboekjes met een kleiner aantal pagina's.

Van welk materiaal zijn notebooks gemaakt?

De verscheidenheid aan materialen in notebooks is enorm. De keuze wordt gemaakt afhankelijk van welke doelgroep u target, welke afbeelding u wilt uitbreiden en welk advertentiebudget voor u beschikbaar is. Moet het een exclusief geschenk zijn voor vaste klanten? Bestel dan exclusieve notitieboekjes of notitieboekjes gemaakt van synthetisch leer. Wilt u een milieubewust, natuurlijk beeld benadrukken? Pak dan de kurken notitieboekjes of bamboe notitieboekje versie . Als u daarentegen vooral uw bewustzijn bij de massa wilt vergroten, wordt een goede standaard aanbevolen. Bijvoorbeeld de notebooks met hardcover of softcover.

Gepersonaliseerde notitieboekjes. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde notitieboekjes valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Notitieboeken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken notitieboekjes. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele notitieboekjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Notitieboeken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Notitieboekjes met logo. Wat kun je drukken? Diverse notitieboekjes kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale notitieboekjes met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze notitieboekjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van notitieboekjes. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte notitieboekjes. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte notitieboekjes. Je bestelt alle denkbare bedrukte Notitieboeken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Notitieboeken laten bedrukken.