Kleur

Prijs

t/m

Merk
Notitieblokken bedrukken

 

 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Notitieblokken bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een Notitieblokken bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Notitieblokken. Je bestelt alle denkbare Notitieblokken bedrukken met logo hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Notitieblokken bedrukken met logo laten.

Notitieblokken met logo. Wat kun je drukken?

Diverse Notitieblokken kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Rietje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Notitieblokken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. 

Gepersonaliseerde Notitieblokken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Notitieblokken bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Notitieblokken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

Relatiegeschenken Notitieblokken. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Notitieblokken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Notitieblokken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. 

Voor wie zijn individueel bedrukte Notitieblokken geschikt?

In de winkel van uw online drukkerij TBTB Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om notitieboekjes  op een unieke manier te laten  ontwerpen en bedrukken. Deze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: Voorzie de werknemers van uw bedrijf van een persoonlijk notitieboek, zodat ze bijvoorbeeld belangrijke punten kunnen noteren voor de volgende vergadering, notulen of ideeën voor het huidige project. Ze zijn ook uitstekend als herinnering aan aankomende afspraken, flitsen van inspiratie en een achtergrond voor takenlijsten. Zeker als je iemand hebt ingehuurd is het raadzaam om deze medewerker een soort welkomstpakket te geven, dat naast een  notitieboek in huisstijl  bijvoorbeeld ook praktische  plaknotities geeft bevat. Als u regelmatig trainingen of seminars geeft, kunt u de deelnemers een dergelijk boek met uw logo geven voor hun persoonlijke aantekeningen. U profiteert in ieder geval van een uitstekend  advertentiemedium  met een sterk merkeffect.

 
Notitieblokken bedrukken
In welke versies kan ik TBTB Relatiegeschenken mijn Notitieblokken laten afdrukken?

Bij ons vindt u het boek dat bij u past! Ons assortiment omvat  hardcover Notitieblokken met verschillende aantallen pagina's  - van modellen met 64 en 128 tot 192 tot 256 vellen. Ontwerp een  boek  met het aantal pagina's dat het beste bij uw doel past. Wat betreft de inhoud biedt uw online drukkerij TBTB Relatiegeschenken u ook verschillende opties:  blanco, geruit, bekleed of gestippeldDe eenvoudige notitieboekjes met blanco pagina's zijn perfect voor tekeningen en ontwerpen. Als de notebooks waarschijnlijk veel tekst bevatten, raden we modellen met gelinieerde pagina's aan. Kies voor kolommen met getallen, berekeningen en dergelijke idealiter een geruite kopie. De notitieboekjes met gestippeld papier zijn geweldige allrounders en even geschikt voor alle ruimtes. Denkt u dat notitieboekjes  het nadeel hebben in vergelijking met  notitieblokken dat volledige pagina's of pagina's die niet langer nodig zijn, niet kunnen worden verwijderd? Dit is niet helemaal waar, omdat onze hoogwaardige notebooks op aanvraag verkrijgbaar zijn met  afscheurperforaties .

Voor uw  individuele notitieboekjes Om u een persoonlijk tintje te geven, bieden wij u verdere mogelijkheden. Wat het papier betreft, zijn zowel wit natuurlijk papier als wit gerecycled papier met een gramgewicht van 90 g / m² en geelwitte Munken Pure met 100 g / m² beschikbaar. Indien nodig decoreren we de hardcover met glanzende of matte film. Een film met linnenstructuur of zachte film geeft uw hoes een bijzonder aangenaam gevoel. Gedeeltelijke UV-lak en foliedruk in goud of zilver heffen bepaalde elementen van uw ontwerp op, zoals het logo van uw bedrijfen zo accenten leggen. Afhankelijk van de oplage kunnen wij ook uw A5 of A4 notitieboek ontwerpen met een zwarte platte rubberen band en / of een bladwijzerband. Zoals u kunt zien, zijn er talloze mogelijkheden om uw notitieboekjes te personaliseren in onze online winkel. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak kopieën naar uw smaak!

Uw modern vormgegeven notitieboek is pas echt compleet met bijpassend  briefpapier van de  beste kwaliteit - dus ontdek onze gepersonaliseerde 
pennen online  !