CategorieënKleur

Prijs

t/m

Merk


Notitieboeken en Schriften

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Luxe notitieboeken

notitieboeken zijn het tijdloze bewijs dat men ondanks de sterke digitalisering van de samenleving toch nog afhankelijk blijft van het geschreven woord.

Eenvoudig stijl en functie combineren

Notitieboeken zijn een vast onderdeel van een zakenomgeving. Juist in deze setting is het van belang dat men up to date blijft en informatie snel kan opslaan, ook in de afwezigheid van digitale hulpmiddelen zoals de smartphone. Notitieboeken zijn er in alle soorten en maten. Sommigen hebben een meer zakelijke insteek, anderen zijn casual. De stijl die het beste bij u past kan aan veel factoren liggen, waaronder de werkomgeving, de soort cliënten die u ontvangt en de boodschap die uw bedrijf wilt uitdragen. Daarnaast is een stijl kiezen ook een kwestie van smaak. Door een uitgebreide selectie van verschillende accessoires (zoals pennen), bindmethodes en manier van openslaan aan te bieden, heeft u alle mogelijkheid om uw preferenties terug te vinden in onze producten. Ook de grote keuze uit verschillende kleurvariaties maakt het personaliseren van uw notitieboek naar uw wensen een gemakkelijk proces.

Meer dan alleen functie

Bedrukte notitieboeken zijn onze specialiteit. Hierbij heeft u zeer veel vrijheid om een design naar keuze te laten bedrukken. Bedrukken is dé manier om uw doelgroep en/of werknemers te bereiken. Daarnaast zorgt bedrukking voor passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming. Echter kan bedrukking ook worden gebruikt in de actieve promotie van uw bedrijf. Tijdens inhouse dagen en dergelijke activiteiten kunt u deze artikelen geven als gadgets aan bezoekers. Een bedrukt notitieboek is niet alleen een statement, het dient ook als langdurige passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming, omdat het boekje zeer waarschijnlijk voor een langere tijd in gebruik zal worden genomen door de persoon die deze ontvangen heeft. Ook als cadeau aan uw werknemers is een bedrukt notitieboek een teken van dank en induceert loyaliteit.

Bij het bestellen van onze notitieboeken kunt u vertrouwen op al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en zakelijke promotionele activiteiten. Bedrukte notitieboeken zijn hierbij één van onze specialiteiten. Laat u verrassen door de ruime keuze aan opties in stijl, kleur en drukmogelijkheden voor een prachtig resultaat.

Notitieboeken bestellen

Notitieboeken zijn ideaal voor promotionele acties. Notitieboeken zijn handig en makkelijk te gebruiken. Met een snelle levertijd en altijd goedkoop, kunt u eenvoudig notitieboeken bestellen. Ook beschikbaar met bedrukking. Bestellen van notitieboeken kan online op bedukte-notitieblokken.nl.

Notitieboeken laten drukken

Laat nu notitieboeken bedrukken bij bedrukte-notitieblokken en profiteer van de scherpe prijzen en snelle levertijden. Bedrukken van notitieboeken is erg goed voor het bedrijf te promoten. U kunt online notitieboeken bestellen.

Goedkope notitieboeken

Er is voor iedereen een relatiegeschenk, of het nou duur is of niet. U kunt het altijd online vinden bij bedrukte-notitieblokken. U kunt online de prijzen berekenen voor notitieboeken. notitieboeken zijn ook met bedrukking mogelijk. Wilt u veel relatiegeschenken weggeven voor promotie? Kies dan voor goedkope notitieboeken. Goedkope notitieboeken zijn ook goed!

Bedrukte notitieboek.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een notitieboek. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte notitieboekjes. Je bestelt alle denkbare, bedrukte notitieboek hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier notitieboek laten bedrukken.

Relatiegeschenken notitieboek.

De waarde van een relatiegeschenk notitieboek valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij alle relatiegeschenken wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Een Notitieboek laten voorzien van bedrukking maakt het veel persoonlijker. Daaruit blijkt de waarde die je hecht aan een relatie. De wederpartij zal dat op prijs stellen. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u notitieboek bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Notitieboek met logo.

Diverse notitieboek kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale notitieboek met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.