Kleur
Prijs

t/m

MerkNotitieboeken en Schriften

Notitieboeken en schriften relatiegeschenken

Notitieboeken zijn het tijdloze bewijs dat men ondanks de sterke digitalisering van de samenleving toch nog afhankelijk blijft van het geschreven woord.

Eenvoudig stijl en functie combineren

Notitieboeken zijn een vast onderdeel van een zakenomgeving. Juist in deze setting is het van belang dat men up to date blijft en informatie snel kan opslaan, ook in de afwezigheid van digitale hulpmiddelen zoals de smartphone. Notitieboeken zijn er in alle soorten en maten. Sommigen hebben een meer zakelijke insteek, anderen zijn casual. De stijl die het beste bij u past kan aan veel factoren liggen, waaronder de werkomgeving, de soort cliënten die u ontvangt en de boodschap die uw bedrijf wilt uitdragen. Daarnaast is een stijl kiezen ook een kwestie van smaak. Door een uitgebreide selectie van verschillende accessoires (zoals pennen), bindmethodes en manier van openslaan aan te bieden, heeft u alle mogelijkheid om uw preferenties terug te vinden in onze producten. Ook de grote keuze uit verschillende kleurvariaties maakt het personaliseren van uw notitieboek naar uw wensen een gemakkelijk proces.

Meer dan alleen functie

Bedrukte notitieboeken zijn onze specialiteit. Hierbij heeft u zeer veel vrijheid om een design naar keuze te laten bedrukken. Bedrukken is dé manier om uw doelgroep en/of werknemers te bereiken. Daarnaast zorgt bedrukking voor passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming. Echter kan bedrukking ook worden gebruikt in de actieve promotie van uw bedrijf. Tijdens inhouse dagen en dergelijke activiteiten kunt u deze artikelen geven als gadgets aan bezoekers. Een bedrukt notitieboek is niet alleen een statement, het dient ook als langdurige passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming, omdat het boekje zeer waarschijnlijk voor een langere tijd in gebruik zal worden genomen door de persoon die deze ontvangen heeft. Ook als cadeau aan uw werknemers is een bedrukt notitieboek een teken van dank en induceert loyaliteit.

Bij het bestellen van onze notitieboeken kunt u vertrouwen op al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en zakelijke promotionele activiteiten. Bedrukte notitieboeken zijn hierbij één van onze specialiteiten. Laat u verrassen door de ruime keuze aan opties in stijl, kleur en drukmogelijkheden voor een prachtig resultaat.

Notitieboeken en schriften bestellen

Notitieboeken zijn ideaal voor promotionele acties. Notitieboeken zijn handig en makkelijk te gebruiken. Met een snelle levertijd en altijd goedkoop, kunt u eenvoudig notitieboeken bestellen. Ook beschikbaar met bedrukking. Bestellen van notitieboeken kan online in onze shop

Notitieboeken en schriften laten drukken

Laat nu notitieboeken bedrukken bij TBTB Relatiegeschenken en profiteer van de scherpe prijzen en snelle levertijden. Bedrukken van notitieboeken is erg goed voor het bedrijf te promoten. U kunt online notitieboeken bestellen.