Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope magneten bedrukken met logo

Magneten bedrukken met logo voor in de keuken of kantoor, Wij kunnen schorten magneten vanaf 50 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Wil je als een magneet nieuwe klanten aantrekken of relaties versterken? Magneten kunnen bedrukt worden met full colour bedrukking. We hebben een enorm assortiment, dus je vindt altijd wat je zoekt. Magneten zijn te bedrukken vanaf 25 stuks. Bent u geïnteresseerd in magneetbedrukking? Vraag een digitaal geprint formulier aan. Het schaalt, het is gratis en geheel vrijblijvend!

Magneten bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde magneten bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare magneten bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken magneten. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele magneten relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken magneten bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.