Kleur
Prijs

t/m

MerkLinialen bedrukken met logo

Linialen bedrukken en online kopen: Praktisch, duurzaam, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Ontdek onze linialen met logo in diverse uitvoeringen, zoals hout, metaal en gerecycled plastic. Perfect als giveaways op beurzen of voor klantenbinding in de detailhandel. Bestel eenvoudig op TBTB.nl en laat linialen met jouw logo goedkoop bedrukken. Neem direct contact op voor advies: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl.

Linialen bedrukken en online kopen.

Praktisch, duurzaam, van hoge kwaliteit en niet duur. Dankzij deze eigenschappen zijn onze linialen ideaal om weg te geven! Aan de ene kant hebben ze een duidelijk praktisch nut zoals het meten van afstanden en ze worden gebruikt om teksten door te strepen en te onderstrepen, net als mogen ze daarom niet ontbreken op bureaus of andere werkplekken. Aan de andere kant weten de heersers van uw online drukkerij TBTB.nl hoe ze moeten schitteren met een uitstekende uitstraling, uitstekende verwerking en individualisering met uw gewenste motief. Daarom zijn onze reclame linialen ideaal als giveaways die u bijvoorbeeld op uw beursstand kunt uitdelen – u kunt ze het beste combineren met een pen in het juiste ontwerp. De linialen bedrukken en online kopen zijn ook een uitstekende manier om uw klanten in de detailhandel aan te trekken: vooral als u bijpassende producten verkoopt, zoals briefpapier of rekenmachines, zijn linialen met uw logo een uitstekend bedankje.

Linialen met logo goedkoop laten bedrukken.

In ons uitgebreide assortiment linialen vind je zeker wat je zoekt, want we hebben linialen met logo goedkoop laten bedrukken in verschillende uitvoeringen voor je klaar staan! Wat dacht je bijvoorbeeld van de houten liniaal? Deze variant is gemaakt van cederhout Als alternatief hebben we ook metalen linialen van aluminium in ons assortiment. Wil je het liever wat kleurrijker? Niets eenvoudiger dan dat – ontdek onze plastic linialen, die verkrijgbaar zijn in verschillende mooie kleuren. Ook hebben we linialen van gerecycled plastic die 100% recyclebaar zijn, ook zijn deze verkrijgbaar in meerdere kleuren. Afhankelijk van het model zijn de hoogwaardige linialen uit ons assortiment tussen de 15 en 30 cm lang.

Linialen met logo bestellen.

Kantoorartikelen met logo bestel je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl.

Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.