Kleur
Prijs

t/m

Leeslampjes bedrukken

Zet uw reclameboodschap in een nieuw daglicht en laat leeslampjes bedrukken! Deze leuke relatiegeschenken zijn erg handig als het donker is en je een boek wilt lezen. Of misschien wil je wat extra verlichting op het toetsenbord van je laptop terwijl je doorwerkt. De lampjes zijn eenvoudig te bevestigen aan je boek, e-reader of computer met een klem of USB-stekker. Breng uw bedrijf onder de aandacht en laat leeslampen bedrukken met uw logo! Neem indien nodig contact met ons op. E-mail info@tbtb.nl of bel 0294-773 002

Leeslampjes bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een Leeslampjes bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Leeslampjes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken leeslampjes. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Leeslampjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Leeslampjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.