Kleur
Prijs

t/m

Documentmappen bedrukken met logo

We helpen u adverteren. Wilt u documentmappen bedrukken met logo? Onze documentmappen zijn tijdloze relatiegeschenken en kunnen bedrukt worden van 0,50 bij 50 stuks. U kunt documenten bijvoorbeeld in verschillende vakken alfabetisch gesorteerd opslaan. Documentmappen leveren we vanaf 3 werkdagen. Benieuwd hoe uw logo eruitziet in een van onze documentenmappen? of schrijfmappen met logo Vraag een digitaal afdrukvoorbeeld aan. Het is geschaald en in de kleuren die u opgeeft. Gratis en geheel vrijblijvend.

Documentenmappen bedrukken en online kopen.

Promotionele productportfolio met bedrijfslogo Varianten en afdrukopties

Naast de verschillende materialen die de uitstraling, kwaliteit en levensduur van de reclamefolders bepalen, hebben bedrijven ook de keuze uit verschillende uitrustingsmogelijkheden. Sommige modellen, of het nu een conferentie- of documentenmap is, bieden aantrekkelijke extra's die de bruikbaarheid van de gedrukte map als weggevertje vergroten. Bijna alle reclamefolders hebben standaard aan de ene kant een notitieblok en aan de andere kant vele praktische kleinere vakjes voor visitekaartjes, reclamepennen en dergelijke. Daarnaast zijn sommige modellen bijvoorbeeld uitgerust met een geïntegreerde rekenmachine, een liniaal of zelfs een powerbank of een USB-stick.

De keuze van een variant en het latere beoogde gebruik moeten bepalend zijn voor het ontwerp van de reclamefolder. Hoe hoger de kwaliteit van de reclamemedia-map, hoe discreter de reclamedruk moet zijn, zodat het artikel zelf op de voorgrond staat. Een vrij subtiele bedrukking heeft meestal een hogere kwaliteit, wat zorgt voor een serieuze bedrijfspresentatie. Uiteraard is ook een grootschalige, opvallende reclamedruk mogelijk. De verfijningen variëren van klassieke zeefdruk tot hoogwaardige lasergravure.

Documentenmappen met logo goedkoop laten bedrukken.

In veel industrieën kan het laten bedrukken met logo goedkoop van mappen worden gebruikt als advertentiemogelijkheid. De populairste toepassingen zijn onder meer:

  • Eigen medewerkers uitrusten
  • Als promotieartikelen op congressen
  • Voor leerlingen en studenten (bijv. In verband met andere wervingsmaatregelen)

Bedrukte documentenmappen voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte documentenmappen voor je bedrijf valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare documentmappen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken documentmappen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken documentmappen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken documentmappen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Documentmappen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse Documentmappen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale documentmappen met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze documentmappen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van documentmappen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte documentmappen. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte documentmappen. Je bestelt alle denkbare bedrukte Documentmappen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier documentmappen laten bedrukken.

Documentmappen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.