Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope briefopeners bedrukken met logo

Briefopeners zijn een bureauartikel dat al jaren wordt gebruikt om brieven en enveloppen te openen. Met teksten bedrukt of met uw eigen logokunt u uw relaties cadeau doen. Kijk snel in het assortiment hieronder en vind de perfecte briefopener natuurlijk is het ook mogelijk om deze te graveren.

Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Briefopeners bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een briefopeners bedrukkenvalt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare briefopeners bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Briefopeners met logo. Wat kun je drukken?

Diverse briefopeners kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale briefopener met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze briefopeners met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Relatiegeschenken briefopeners. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele briefopeners relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken briefopeners bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.