Kleur
Prijs

t/m

MerkGoedkope wijnsets bedrukken met logo

Wijnsets bedrukken met logo voor in de keuken of kookcursisten, Wij kunnen wijnsets bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of graveren met logo of naam.

Wijnsets zijn er in een breed scala aan prijzen, soorten en maten en zijn zeer geschikt voor relatiegeschenken. Klanten zullen de wijnproductensets bedrukt met uw eigen logo op een elegante, verrassende en interessante manier ervaren tijdens het gebruik. Dit maakt het een geweldig cadeau voor die relaties die er echt toe doen. Het heeft een classy uitstraling en zal daarom meer gewaardeerd worden. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Wijnsets bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een wijnsets bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare wijnsets bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

Relatiegeschenken wijnsets. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele wijnsets relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken wijnsets bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.