Kleur
Prijs

t/m

Merk


Wijnkoelers bedrukken met logo

Wijnkoelers bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen wijnkoelers bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor wijnaccessoires en wijnflestassen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Wijnkoelers bedrukken en online kopen.

De waarde van een wijnkoelers bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare wijnkoelers bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte wijnkoelers voor je bedrijf?

Gekoelde wijn is natuurlijk altijd zeer gewenst tijdens bedrijfsborrels, maar met een bedrukte wijnkoelers voor je bedrijf maakt u echt indruk. U kunt de wijnkoeler ook met een andere afbeelding bedrukken. Deze afbeeldingen en logo's kunnen zowel in kleur als in zwart-wit bedrukt worden. Zwart-wit logo's en afbeeldingen zijn goedkoper dan kleurenafbeeldingen. Tijdens het bestelproces kunt u uw afbeelding uploaden en het aantal kleuren opgeven, Advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wijnkoelers met logo goedkoop laten bedrukken.

Houd je net als vele anderen van een goed glas wijn? Een glas wijn is het lekkerst als het perfect gekoeld is. Bij TBTB kun je een wijnkoelers met logo goedkoop laten bedrukken. Nu hoeven u en uw familieleden zich geen zorgen meer te maken over de temperatuur van uw favoriete wijn. De wijnkoelers is zeer geschikt voor warmere zomerdagen wanneer je niet wilt dat je wijn opwarmt. Wijnkoelers zijn niet alleen een zeer praktisch relatiegeschenk, ze stralen ook klasse uit.

Relatiegeschenken wijnkoelers custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken wijnkoelers custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken wijnkoelers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Wijnkoelers met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.