Kleur
Prijs

t/m

Merk


Wijnkoelers bedrukken

Houd jij net als vele anderen van een goed glas wijn? Een glas wijn is het lekkerst als het perfect gekoeld is. Bij TBTB kun je een wijnkoelers bedrukken met je eigen logo! Nu hoeven u en uw familieleden zich geen zorgen meer te maken over de temperatuur van uw favoriete wijn. De wijnkoelers is zeer geschikt voor warmere zomerdagen wanneer je niet wilt dat je wijn opwarmt. wijnkoelers zijn niet alleen een zeer praktisch relatiegeschenk, ze stralen ook klasse uit.

Wijnkoelers bedrukken bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een wijnkoelers bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare wijnkoelers bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Een bedrukte wijnkoeler van TBTB.nl

Gekoelde wijn is natuurlijk altijd zeer gewenst tijdens bedrijfsborrels, maar met een wijnkoeler bedrukt met uw logo maakt u echt indruk. U kunt de wijnkoeler ook met een andere afbeelding bedrukken. Deze afbeeldingen en logo's kunnen zowel in kleur als in zwart-wit bedrukt worden. Zwart-wit logo's en afbeeldingen zijn goedkoper dan kleurenafbeeldingen. Tijdens het bestelproces kunt u uw afbeelding uploaden en het aantal kleuren opgeven. Advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Relatiegeschenken wijnkoelers bedrukken. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele wijnkoelers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken wijnkoelers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.