Kleur
Prijs

t/m

Merk

Thermosbekers bedrukken

Bedrukte thermosbekers, ah.. Het is tegenwoordig heel normaal. Maar vele jaren geleden was het ondenkbaar dat we warme dranken overal mee naartoe konden nemen en echt warm konden houden. Vandaag is alles mogelijk. Een thermosbeker is de oplossing. Vooral in de winter. Want hoe fijn is het om 's ochtends vroeg te vertrekken en op je bestemming aan te komen, of onderweg een kop warme koffie of thee te drinken? Eerlijk gezegd hebben we nog nooit gehoord van het niet gebruiken van dispensers. Dus laten we thermosbekers bedrukken voor seks!

Thermosbekers bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde thermosbekers bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare thermos bekers bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Thermosbekers met logo. Wat kun je drukken?

Diverse thermosbekers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale thermosbeker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze thermosbekers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Relatiegeschenken thermosbekers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele thermosbekers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken thermosbekers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.