Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope theedoeken bedrukken met logo

Iedereen heeft absorberende keukendoeken, ook wel theedoeken of keukendoeken genoemd, nodig in zijn keukenomgeving. Je kunt het gebruiken om handen en vaat te drogen, gemorste vloeistoffen op te vegen of hete pannen te verplaatsen. Of je nu je eerste keuken aan het uitrusten bent of versleten of bevlekte theedoeken vervangt, nieuwe keukendoeken van 100 procent katoen zijn een kleine upgrade van je dagelijkse routine. Of je nu op zoek bent naar een theedoek die past bij het kleurenschema van je keuken, een absorberende dweil voor gemorst en vuil keukengerei of een praktische theedoek voor het bereiden van eten, we hebben een selectie van de beste keukenhanddoeken die bij je behoeften passen. De afgebeelde theedoeken zijn onze favoriet omdat ze de perfecte maat, dorstig, duurzaam en waardevol zijn

Theedoeken bedrukken. Wat zijn de trends?

De waarde van een theedoeken bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare theedoeken bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken theedoeken. benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele theedoeken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken theedoeken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.