Kleur
Prijs

t/m

Merk

Theedoeken bedrukken met logo

Theedoeken bedrukken met logo voor in de keuken of kantoor, we kunnen theedoeken bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo. Ook voor handdoeken en theeglazen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Theedoeken met logo goedkoop laten bedrukken.

Je kunt het gebruiken om handen en vaat te drogen, gemorste vloeistoffen op te vegen of hete pannen te verplaatsen. Of je nu je eerste keuken aan het uitrusten bent of versleten of bevlekte theedoeken vervangt, nieuwe keukendoeken van 100 procent katoen zijn een kleine upgrade van je dagelijkse routine. Of je nu op zoek bent naar een theedoek die past bij het kleurenschema van je keuken, een absorberende dweil voor gemorst en vuil keukengerei of een praktische theedoek voor het bereiden van eten, we hebben een selectie van de beste theedoeken met logo goedkoop laten bedrukken die bij je behoeften passen. De afgebeelde theedoeken zijn onze favoriet omdat ze de perfecte maat, dorstig, duurzaam en waardevol zijn.

Theedoeken bedrukken en online kopen.

De waarde van een theedoeken bedrukken en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB-relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare theedoeken bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken theedoeken custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele theedoeken relatiegeschenken custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken theedoeken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Theedoeken met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.