Kleur
Prijs

t/m

Merk

Tafelkleden bedrukken met logo

Tafelkleden bedrukken met logo voor op tafel op kantoor of evenement, we kunnen tafelkleden bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor placemats bedrukken en onderzetters met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Tafelkleden bedrukken en online kopen.

Wat is er leuker dan met een gast aan een tafel te zitten met een bedrukt tafelkleed? Met een tafelkleed dat je zelf hebt ontworpen, geef je dit sieraad extra. Verkrijgbaar in verschillende maten, van rond tot vierkant. Het ontwerp is geheel aan je. Alleen je bedrijfslogo of helemaal bedrukt met een leuke opdruk? Maak van een saai tafelkleed, een echt spandoek! De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele tafelkleden relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken tafelkleden bedrukken met logo en online kopen met tekst, online de prijzen berekenen.

Bedrukte tafelkleden voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte tafelkleden voor je bedrijf. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte tafelkleden. Je bestelt alle denkbare bedrukte tafelkleden hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier tafelkleden laten bedrukken.

Bedrukte tafelkleden zijn de perfecte decoratie voor uw tafel op beurzen, evenementen of in horecagelegenheden. Laat een tafelkleed bedrukken met je strakke logo, foto of patroon. Je kunt kiezen uit twee materialen. De bedrukte tafelkleden zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor gebruik in de horeca. Polyester tafelkleden zijn gemakkelijk te wassen en zijn ook nog eens waterafstotend.

Tafelkleden met logo goedkoop laten bedrukken?

Diverse tafelkleden met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normaal tafelkleed met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze tafelkleden met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Tafelkleden met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.