Kleur
Prijs

t/m

Merk

Tafelkleden bedrukken

Wat is er leuker dan met een gast aan een tafel te zitten met een bedrukt tafelkleed? Met een tafelkleed dat je zelf hebt ontworpen, geef je dit sieraad extra. Verkrijgbaar in verschillende maten, van rond tot loopvlakmaat. Het ontwerp is geheel aan jou. Alleen je bedrijfslogo of helemaal bedrukt met een leuke opdruk? Maak van een saai tafelkleed een echt spandoek!

Tafelkleden bedrukken. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele tafelkleden relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken tafelkleden bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Het bedrukken van tafelkleden. laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Ttfelkleden. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte tafelkleden. Je bestelt alle denkbare bedrukte tafelkleden hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier tafelkleeden laten bedrukken.

Bedrukte tafelkleden zijn de perfecte decoratie voor uw tafel op beurzen, evenementen of in horecagelegenheden. Laat een tafelkleed bedrukken met je strakke logo, foto of patroon. Je kunt kiezen uit twee materialen. De bedrukte tafelkleden zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor gebruik in de horeca. Polyester tafelkleden zijn gemakkelijk te wassen en zijn ook nog eens waterafstotend.

Gepersonaliseerde tafelkleden. Wat zijn de trends?

De waarde van een gepersonaliseerde tafelkleden en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare tafelkleden bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Tafelkleden met logo. Wat kun je drukken?

Diverse tafelkleden kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale tafelkleed met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze tafelkleden met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.