Kleur
Prijs

t/m

Merk


Snijplanken bedrukken met logo

Snijplanken bedrukken met logo voor in de keuken of kookcursussen, we kunnen snijplanken bedrukken vanaf 10 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Ook voor kaasplanken en serveer kommetjes ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Snijplanken bedrukken en online kopen.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een snijplanken bedrukken en online kopen. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte snijplanken. Je bestelt alle denkbare bedrukte snijplanken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier snijplanken bedrukken met logo.

Snijplanken met logo goedkoop bedrukken.

Diverse snijplanken met logo goedkoop bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale snijplank met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze snijplanken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Snijplanken zijn een echte must have in de keuken. Hout, glas, PP, bamboe, rood, bruin, wit, met of zonder doorlopende groef voor sap.. Voor elk einddoel een passende plank! Heb je het advies onderaan deze pagina gelezen?

Relatiegeschenken snijplanken custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken snijplanken custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken snijplanken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Geweldige advertentiebasis: snijplanken met uw logo als promotieartikel

Elke keuken heeft minimaal één snijplank nodig. Het beschermt zowel de messen als het keukenwerkblad. Deze weggeefactie biedt ook een geweldige ruimte voor uw logo.

Waarom zijn snijplanken geschikt als weggeefactie?

Snijplanken worden vaak gebruikt, in veel huishoudens bijna dagelijks. Uw reclame is dus altijd aanwezig. Kleine snijplanken worden ook vaak gebruikt als snackplanken. Speciale snijplanken voor speciale gelegenheden: geef een rond bord met handvat weg voor een pizza-avond of een hoogwaardige combinatie die zowel geschikt is voor snijden als serveren.

Hoe worden snijplanken gebrandmerkt?

Houten snijplanken zijn voorbestemd voor effectief graveren. Of je nu midden op het snijvlak zit of discreet aan de rand, het is helemaal aan je. In ieder geval kan geen enkele snijkant of wascyclus dit type afwerking schaden. Veel plastic borden kunnen over een groot gebied worden bedrukt. Kleurrijke kleuren, fotomotieven en meer zijn mogelijk door speciale processen. De reclame staat vaak op de achterkant gedrukt op een doorzichtig bord. Bij het snijden is er geen risico dat de reclame hierdoor lijdt. Onze aanbeveling De Snack-snijplank is erg populair. De snijplank wordt gemaakt in Duitsland, mocht de reclame direct aan de productie van het artikel worden bevestigd. De snijplank klassiek en tijdloos. De groef aan de rand voorkomt dat vloeistoffen ernaast stromen.