Kleur
Prijs

t/m

Merk


Sloven bedrukken met logo

Kies voor bedrukte sloven met uw logo bij TBTB.nl en zorg voor een herkenbare en professionele uitstraling van uw personeel. Hoge kwaliteit, diverse druktechnieken en snelle levertijd. Bestel eenvoudig online en profiteer van gratis verzending en scherpe prijzen.. Ook voor schorten bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. 

Sloven Bedrukken met Logo: Maak Uw Bedrijf Herkenbaar

Het bedrukken van sloven met uw bedrijfslogo biedt talloze voordelen voor zowel de uitstraling als de herkenbaarheid van uw onderneming. Of u nu een restaurant, café of cateringbedrijf runt, een bedrukte sloof draagt bij aan een professionele en uniforme uitstraling van uw personeel.

Waarom Kiezen voor Bedrukte Sloven?

Bedrukte sloven zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectieve manier om uw merk te promoten. Ze bieden uw personeel de mogelijkheid om hun benodigdheden zoals notitieblokken, pennen en betaalterminals altijd bij de hand te hebben, terwijl ze tegelijkertijd uw bedrijfslogo zichtbaar maken voor klanten.

Daarnaast zijn de sloven van hoge kwaliteit en ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en veelvuldig wassen. Dit betekent dat uw logo langdurig zichtbaar blijft en de sloven er altijd representatief uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Diverse Druktechnieken

Bij TBTB.nl kunt u kiezen uit verschillende druktechnieken zoals zeefdruk, borduren en digitale transfer. Elke techniek heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende soorten ontwerpen en materiaalsoorten. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

Snelle en Betrouwbare Levering

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in de horecasector. Daarom bieden wij snelle levertijden aan, zodat u uw bedrukte sloven snel in gebruik kunt nemen. Afhankelijk van de gekozen druktechniek, kan de levertijd variëren van vijf tot negen werkdagen.

Bestel Uw Bedrukte Sloven Vandaag Nog

Bij TBTB.nl kunt u eenvoudig en snel uw bedrukte sloven bestellen. Wij bieden scherpe prijzen en gratis verzending, zodat u zonder zorgen uw bestelling kunt plaatsen. Ons team staat klaar om u te helpen met het ontwerp en eventuele vragen die u heeft.

Maak uw bedrijf herkenbaar en zorg voor een uniforme uitstraling met bedrukte sloven van TBTB.nl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contactinformatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via tel: 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.